Fatih Celik
10 Numara!
- 12 Ocak 2011
- 10.195
- 3.280
- 1.468
Niye malesef yaw? O paralara ne oyuncular alinir. 10 milyonluk felan oyuncu degil Irfan!
Maalesef bu da halen diretiyor
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye malesef yaw? O paralara ne oyuncular alinir. 10 milyonluk felan oyuncu degil Irfan!
Maalesef bu da halen diretiyor
Kesin birisi gidecek ama kim bence kisme gitmeden irfani alamayiz para yokİlla biri gidecekse Luyi gider bence ama sanki bir formül bulunmuş gibi geliyor
Bu hareketliliğin , Luyindama'nın kadroda oluşunun sebebinin bu olduğunu düşünüyorum
Tabi veda maçı da olabilir bilinmez
Luyindama'da da öyleydi aslında zorunlu opsiyon var tahminim Onyekuru ve Mohammed opsiyonları zorunlu ama prosedür gereği zorunlu değilmiş gibi gösteriliyorZorunlu satın almada yapılamıyomuş ffp yüzünden öyle deniyodu
mohamedle onyede de zorunlu değil normal opsiyon olması bunu destekliyo galiba
irfan alınacaksa ki öyle gözüküyo satış şart minimum 7-8lik birinin gideceği gözüküyo buda luyidir zaten diğerleri bu kadar etmez
başak takas istemiyo keşke öyle çözebilsek luyide kalsa
Etebodan iyidir gelsin gelsinGelsin renktaş ama Taylana yedek olur
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Kanka gedson gelsin yusufuda aramayız varsın taylana alternatif almayalımIrfan yusuf gedson gelirse belhandayi aramayiz
eteboyu füzeye koyup uzaya atsınlarEtebodan iyidir gelsin gelsin
EvetYedlin'i bjk de mi istiyordu
Zorunlu satın almada yapılamıyomuş ffp yüzünden öyle deniyodu
mohamedle onyede de zorunlu değil normal opsiyon olması bunu destekliyo galiba
irfan alınacaksa ki öyle gözüküyo satış şart minimum 7-8lik birinin gideceği gözüküyo buda luyidir zaten diğerleri bu kadar etmez
başak takas istemiyo keşke öyle çözebilsek luyide kalsa
Iyi analiz etmis adam.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
İnstagram'da Nexus sayfasında admin ama Twitterla bi alakası yok.Ortalama biri güvenebiliriz net olmadan kendi sayfasında paylaşmaz..@Cevahir Durmaz bilal yazar guvenilir mi?
İnstagram'da Nexus sayfasında admin ama Twitterla bi alakası yok.Ortalama biri güvenebiliriz net olmadan kendi sayfasında paylaşmaz..
Trabzonspor, Beşiktaş ve bizimle adı geçiyordu 1 aydır.Yedlin'i bjk de mi istiyordu
Ben de şimdi twitterına baktım da hep come to bjk yazmışlarTrabzonspor, Beşiktaş ve bizimle adı geçiyordu 1 aydır.
Ben de şimdi twitterına baktım da hep come to bjk yazmışlar![]()
Luyindama'dır bence biri.Foto Tt Arena'da Tudor zamanı gelen biri giderse şaşırmayın mı ne yazmıştı tweeti silmiş bulamadım..Vedalar olacak demis hikayesinde gordum
Diagneyi kastetmiyor. Kac kisi gidecek acaba yaw