Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.944
- 66.993
- 5.003
bu koduğumun uefası pandemi nedeniyle biraz esnetme yapsaydı bari.-1.25m€ zarardayız. Halen satış yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu koduğumun uefası pandemi nedeniyle biraz esnetme yapsaydı bari.-1.25m€ zarardayız. Halen satış yok.
260bin€ feragat etmiş. Bu bedel transfer bütçesine eklenip eklenmeyeceğini bilmiyorum.Bedelsiz diyor nasil milelt sekedikadab su kadsr geldi diyo
FFP'de nasıl + giriyor ki? FFP'nin al-sat kısmına bir etkisi yok o açıklanan gibiyse. Sadece TFF limitinde 260 bin Euro yer açılmış.FFp'te 260 bin euro + olarak girdi. Yarım sezonkl maaşı Tff limitinden açıldı.
Diagne gitti zaten o para ile eksiden cikiyoruz.-1.25m€ zarardayız. Halen satış yok.
Yapmaz. Bizde hata var. 1 sene uefa boşverseydin 4 sene bu acıyı çekmeyecektin.bu koduğumun uefası pandemi nedeniyle biraz esnetme yapsaydı bari.
ali koçun serveti 5 milyar 250 milyon tlBu koc cok zenginmis o halledrcekmis ne kadar zenginse Acun pside ufaktan yardim ediyormus.A
Bu lavukta hep olumsuz haber veriyor@gsarayruhu1905: Yedlin'in İngiltere'deki vize sorunu çözülmüş...
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne yapacağı belli olmuyor.Diagne gitti zaten o para ile eksiden cikiyoruz.
Hayır sadece önerilerin begenilirse dışarıdan önerilere devam edersin ama takım maddi destek sağlayabilirwhyscout'a üye olup Galatasaray'a futbolcu önersem maaşlı scout olabilir miyim?
Neden eklensin cok sacma260bin€ feragat etmiş. Bu bedel transfer bütçesine eklenip eklenmeyeceğini bilmiyorum.
Youssuf gelecek. Stoper de yedeklerEmin giderse Donk , Luyindama , Marcaoyla olmaz.
mohamed büyük fark yaratamazsa yapılan ve yapılacak tüm transferler malesef boşa yapılmış olacak