Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamam mohammed transferi harikaydı tebrik ediyorum yönetimi ama bir futbolcuyu daha fbye kaptırırlarsa bütün övgümü geri alacağım. yeter ya 1 olur 2 olur 3 olmaz olmamalı. Fatih hocanın irfanda bizi istiyor demesinden sonra fb ye giderse irfan çok büyük malzeme oluruz. Yeter neyse verin alın. Mert hakan ile bir tutulamaz çünkü çok iyi futbolcu irfan ve bizim böyle bir oyuncuya ihtiyacımız var

Burhancan’a yönetim de haber pompalatmış olabilir aslında transfer çalımı diye göstermek için yine de yangın yapmaya gerek yok boşuna gelse de olur gelmese de olur

Irfan pelkas ve Ozilin olduga takima gidecek kadar salak bi topcu degil bence ya basakta kalir yada Fbye gitmez

tamam mohammed transferi harikaydı tebrik ediyorum yönetimi ama bir futbolcuyu daha fbye kaptırırlarsa bütün övgümü geri alacağım. yeter ya 1 olur 2 olur 3 olmaz olmamalı. Fatih hocanın irfanda bizi istiyor demesinden sonra fb ye giderse irfan çok büyük malzeme oluruz. Yeter neyse verin alın. Mert hakan ile bir tutulamaz çünkü çok iyi futbolcu irfan ve bizim böyle bir oyuncuya ihtiyacımız var
Ne alaka? Ederi neyse onu vereceğiz tabii sırf başkaları almasın diye ezik gibi saldırıp para mı sacicaz sanki iş bu

irfani alacağız diye de kulübün anahtarlarını veremeyız.

Deandre YEDLIN yarın geliyor sanırım. Kaynak THY Galatasaraylılar grubundan tanımadığım bir çalışan arkadaşımız. ;)
Abi gene rezervasyon filan deme ne zaman rezarvasyon desen iptal opuyo rezaevasyin dedigin bi tane biletin iptal olmadigini gormedim

Sadece irfan/gedson bi 8no + aslinda bi youssouf kaldi. Cok iyi dönem olmus olur. He luyindama gidiyor diye ferro/Kaan ama dis ülkeden oyuncu getirmek icin zaman yetmiyor artik. Umarim o hüseyini felan almazlar

Burhancan’a yönetim de haber pompalatmış olabilir aslında transfer çalımı diye göstermek için yine de yangın yapmaya gerek yok boşuna gelse de olur gelmese de olur
Burhancan azılı yönetim düşmanı bir halt bildiğide yok zaten sportcellde mi ne orda gs yönetimi mohammedin menajeriyle görüşmüyor diye ağlıyodu düne kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt