- 16 Haziran 2010
- 204.456
- 156.655
- 6.838
DeAndre Yedlin, Galatasaray’da. (Milliyet) #SonDakika
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gs store dan alışveriş yapmış
Adamsın renktaşDeandre YEDLIN yarın geliyor sanırım. Kaynak THY Galatasaraylılar grubundan tanımadığım bir çalışan arkadaşımız.![]()

Ne alaka? Ederi neyse onu vereceğiz tabii sırf başkaları almasın diye ezik gibi saldırıp para mı sacicaz sanki iş butamam mohammed transferi harikaydı tebrik ediyorum yönetimi ama bir futbolcuyu daha fbye kaptırırlarsa bütün övgümü geri alacağım. yeter ya 1 olur 2 olur 3 olmaz olmamalı. Fatih hocanın irfanda bizi istiyor demesinden sonra fb ye giderse irfan çok büyük malzeme oluruz. Yeter neyse verin alın. Mert hakan ile bir tutulamaz çünkü çok iyi futbolcu irfan ve bizim böyle bir oyuncuya ihtiyacımız var
tamam mohammed transferi harikaydı tebrik ediyorum yönetimi ama bir futbolcuyu daha fbye kaptırırlarsa bütün övgümü geri alacağım. yeter ya 1 olur 2 olur 3 olmaz olmamalı. Fatih hocanın irfanda bizi istiyor demesinden sonra fb ye giderse irfan çok büyük malzeme oluruz. Yeter neyse verin alın. Mert hakan ile bir tutulamaz çünkü çok iyi futbolcu irfan ve bizim böyle bir oyuncuya ihtiyacımız var
Abi gene rezervasyon filan deme ne zaman rezarvasyon desen iptal opuyo rezaevasyin dedigin bi tane biletin iptal olmadigini gormedimDeandre YEDLIN yarın geliyor sanırım. Kaynak THY Galatasaraylılar grubundan tanımadığım bir çalışan arkadaşımız.![]()
Eyvallah abi tanımadığın bir arkadaşa teşekkürlerDeandre YEDLIN yarın geliyor sanırım. Kaynak THY Galatasaraylılar grubundan tanımadığım bir çalışan arkadaşımız.![]()
Burhancan azılı yönetim düşmanı bir halt bildiğide yok zaten sportcellde mi ne orda gs yönetimi mohammedin menajeriyle görüşmüyor diye ağlıyodu düne kadarBurhancan’a yönetim de haber pompalatmış olabilir aslında transfer çalımı diye göstermek için yine de yangın yapmaya gerek yok boşuna gelse de olur gelmese de olur
Yok mu fernandes uçuşu abiDeandre YEDLIN yarın geliyor sanırım. Kaynak THY Galatasaraylılar grubundan tanımadığım bir çalışan arkadaşımız.![]()
Deandre YEDLIN yarın geliyor sanırım. Kaynak THY Galatasaraylılar grubundan tanımadığım bir çalışan arkadaşımız.![]()