Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent Tüzemen: Eğer Galatasaray, Premier Lig'den görüşmelerinde sona geldiği orta sahayı alabilirse ligin ve rakiplerinin dengesini bozar.

Kim acaba?

Gedson olmasın? O Benficaya geri döndü herhalde.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Tottenhamda hala

Tamam arkadaşlar. Geçen yılın sampiyon takımın en iyi oyuncusunu. Ligin en iyi 2-3 orta sahalarından birini bize 500 bin Euro ya vermeliydi başakşehir. 6 çok fazla. Abartmayın arkadaş bazı şeyleri. Üstelik büyük ihtimal irfan makul bir maaş alacak. Son dönem de her transferde olduğu gibi. Satıştan payın da anlamsız olduğunu yazdık. Satılmayacak çünkü. 10 a yakın paralara bende karşıyım ama 6 milyon Euro ideal.

irfan yerine onyekuru gibi etkili bir sağ kanat alsak çok daha iyi olur ama çalımı daha iyi olanı,çizgiye inip içeriye top çıkaranı ve tabi onun gibi hızlısı,dianganayı beğendiğim için yazdım başka isimde olabilir kalu,tosin gibi...
lineup.png

Son düzenleme:
Tamam arkadaşlar. Geçen yılın sampiyon takımın en iyi oyuncusunu. Ligin en iyi 2-3 orta sahalarından birini bize 500 bin Euro ya vermeliydi başakşehir. 6 çok fazla. Abartmayın arkadaş bazı şeyleri. Üstelik büyük ihtimal irfan makul bir maaş alacak. Son dönem de her transferde olduğu gibi. Satıştan payın da anlamsız olduğunu yazdık. Satılmayacak çünkü. 10 a yakın paralara bende karşıyım ama 6 milyon Euro ideal.

iyi de 6 milyon değil ki

6 milyonu nereden çıkarınız

6+oyuncu+ yıl sonu ciddi bonus + satışın %50si

Mostafa Mohammed değil Mustafa Muhammed. Arap isimlerinin İngilizce latinazasyonu ile değil Türkçeleştirilmesiyle yazalım. O yüzden Sofiane değil Süfyan, Younes değil Yunus.

Sadece 6m değil rengim işin içinde payda var

yapma yahu ne endüstiriyeli başarı olursa para etmeyecek adamı bile satarsın. 3 sene başarısız ol dibi görürsün. senin orta sahan irfan-taylan bir tana orta üst düzey 26 yaş civarı defansif yönü iyi olan oyuncun olsun. muhammed 23, onye 23, kerem 22, marcao 24.. orta sahan 26 yaş ortalaması. 3-4 sene yan yana oynasınlar o zaman görelim sonuçları. her sene para döküyoruz saçma sapan kiralıklara bir sürü maliyet cukka yapıp gidiyorlar 2. sene yoklar.

Levent Tüzemen: Eğer Galatasaray, Premier Lig'den görüşmelerinde sona geldiği orta sahayı alabilirse ligin ve rakiplerinin dengesini bozar.

Kim acaba?

Gedson olmasın? O Benficaya geri döndü herhalde.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
gedsonu diyor, halen thamde

ilk geldiğinde iyiydi adam yalan yok sonra takımla beraber düşüşe geçti
Ilk geldiginde iyiydi diyorsun ama o dedigim pozisyonda gotunu kaldiramadi Donktan bi farki yoktu milletin abartmasi Seriyi oyle bi anlatiyorlardi Fakir kantesi diyorardi Yemin ederim Avrupadan Futbol izlemem ve Futboldan anlamadigimi dusunuyorum bunu kac kere yazdim. Oturup bizim maclarimizi izliyorum sadece ama benim gorduklerimi bile goremeyen adamlar var ve bunlar futboldan cok iyi anladigini saniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt