- 1 Ağustos 2009
- 47.126
- 49.449
- 4.878
Alo ben Cihan abinTottenham'ı takip ettiğim için abi yoksa bende ne haberi olacak![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alo ben Cihan abinTottenham'ı takip ettiğim için abi yoksa bende ne haberi olacak![]()
Yav biz Ajax değiliz PSV değiliz.Satamadik dogru, ama bu yonetimlerin kabiliyetsizliginden ileri geliyor. Normalde Avrupali X bir takim Turkiye pazarindan iyi oyuncu almak isteyince, ilk once aklina Galatasaray gelmeli. Bunu son yillarda beceremediysek bu Galatasaray'i yonetenlerin kabahati. Bundan 10 yil once Arda Turan 14 milyon euroya satildi. Bunun devami gelseydi bugun 20-25 milyonlara daha fazla oyuncularimiz satilmis olabilirdi. Ama devamini getiremedik. Ozellikle oyuncu yetistirme konusunda sinifta kaldik son 10 yila bakarsak. Bir tek Ozan Kabak cikti aradan, o kadar iste.
Ben Basaksehir'e 10 milyon euro versem o oyuncuyu ileride 16-17'ye satamayacagimi bilsem hayatta almazdim.
foruma saldırı var heralde cok yavaşladı
Tapatalk'da sorun yok.Forum aşırı yavaş şu an
sizde de öyle mi
Haziri yiye yiye tum imkanlari bitirdik maalesef. Artik para da kalmadi hazir oyuncu icin. Bundan sonra yetistirmeden bu dongu icinde hep kaliriz maalesef.Yav biz Ajax değiliz PSV değiliz.
Hazırı yiyen bir kulübüz, yetiştirici de değiliz.
Terimin istediği bütün transferler yapıldı umarım katkı alır artık öncekilere benzemesin
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Muslera
Yedlin - Luyindama - Marcao - Saracchi
Taylan/Transfer
Feghouli - Belhanda - Arda - Onyekuru
Mostafa
Ekli dosyayı görüntüle 111102
Yetiştirmeye gerek yok gelenlere değer kaybettirmeyelim geri gitmesinler yeter yine döndürürüzHaziri yiye yiye tum imkanlari bitirdik maalesef. Artik para da kalmadi hazir oyuncu icin. Bundan sonra yetistirmeden bu dongu icinde hep kaliriz maalesef.
Böyle cikarsak her mac 3:0 maglubüz!
Zaten hep böyle çıkıyoz reisBöyle cikarsak her mac 3:0 maglubüz!