Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satamadik dogru, ama bu yonetimlerin kabiliyetsizliginden ileri geliyor. Normalde Avrupali X bir takim Turkiye pazarindan iyi oyuncu almak isteyince, ilk once aklina Galatasaray gelmeli. Bunu son yillarda beceremediysek bu Galatasaray'i yonetenlerin kabahati. Bundan 10 yil once Arda Turan 14 milyon euroya satildi. Bunun devami gelseydi bugun 20-25 milyonlara daha fazla oyuncularimiz satilmis olabilirdi. Ama devamini getiremedik. Ozellikle oyuncu yetistirme konusunda sinifta kaldik son 10 yila bakarsak. Bir tek Ozan Kabak cikti aradan, o kadar iste.

Ben Basaksehir'e 10 milyon euro versem o oyuncuyu ileride 16-17'ye satamayacagimi bilsem hayatta almazdim.
Yav biz Ajax değiliz PSV değiliz.

Hazırı yiyen bir kulübüz, yetiştirici de değiliz.

Forum aşırı yavaş şu an
sizde de öyle mi

Bu fb bu zihniyetle gittiği sürece altımızda ezilmekten başka bir şey yapamayacaktır. Adamlar transfer yapmak için değil, transfer yaptırmamak için uğraşıyorlar. Bu kafa ile sittin sene başarılı olamayacaklar. Allah cc ömür verirse daha çok Denizli faciası ve kadıköy hezimetlerini göreceğiz hep beraber.

Yav biz Ajax değiliz PSV değiliz.

Hazırı yiyen bir kulübüz, yetiştirici de değiliz.
Haziri yiye yiye tum imkanlari bitirdik maalesef. Artik para da kalmadi hazir oyuncu icin. Bundan sonra yetistirmeden bu dongu icinde hep kaliriz maalesef.

Bana gore Irfanin en iyi ozelligi Bizim Emre veya Belhandaya gore kolay pas hatalari yapmiyor daha iyi calim atiyor .Bunlari yapmasi zaten bizi bi tik uste tasir bence ortasahada cok kolay ve cok pas hatasi yapan bi takimiz.

fener isterse irfanı alır
biz irfanı almak istiyorsak oyuncuyu ikna edelim

Forum bende ağır değil. TTNET için bilmem de diğer sağlayıcıları kullananlar DNS kullanabilir.

Muslera
Yedlin-luyi-marcao-saracchi
Taylan
Feg-arda
Oğulcan-mohamed-onye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt