Tunahan Kula
Parçalı Üye
- 17 Ocak 2021
- 2.550
- 2.575
- 563
Hulk Atletico Mineiro'da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hulk Atletico Mineiro'da
Hulk Atletico Mineiro'da

Hulk Atletico Mineiro'da
Hani Hulk Bjkdeydi,burda kaynak belirtmeden yok Bjk hulk u almış keşke biz alaydık vs.diye ağlayanlar vardı.Bu arada twitin altında Bjk ye fena giydiriyo BrezilyalılarHulk Atletico Mineiro'da
Daha dün oyuncu telefonlara çıkmıyor diye haber çıkartmışlardıYa bir tane saçma Arap hesabı yazdı sadece
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben futbol için o riske gireceğini düşünmüyorumBence kesinlikle karisiyor. Cunku, cok buyuk protesto gelmeyecegini dusunuyor. Bizim millet enerjisini internette tuketir gercek protesto yapmaz.
@Levent Akgün
Abi mümkünse konuyu biraz açar mısın? Kiminle konuştunuz, ne konuştunuz? Kulübüyle ile anlaşıldı mı mesela? Yarın ki görüşme kritik diyorlar, sen ne dersin?
Vallahi çocuk anlaşın Galatasaray yada sözleşme bitene kadar Başak diye bizzat Göksel'e söylemiş olmazsa sözleşme sonrası bize diye ifade etti. Aslında sormayacaktım ben Şaban ağabeyle başka bir şey için görüşüyordum yanımda deyince sordum.Peki sen bu işin bu dönem biteceğine inanıyor musun abi? Sezmişsindir sen onu. Sözleşme bitiminde 30 yaşına merdiven dayamış olacak zaten şu an gelmezse.