Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Bugün dananın kuyruğu kopacak.. İrfan ya bizi "ki büyük ihtimalle bizi" ya da parayı seçecek..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzon saat 04:00 te 2 kap bildirimi yapmış. Sürekli açık sanırım.10.00 ila 17.00 arası açık
Futbolcuların bizi istemesi gayet normal bir durum. Adamlar futbolu bıraktığında geçmişinde şampiyonluklar kupalar görmek istiyor. Başarılı olmak istiyor. Fenerbahçede göreceği ancak süt kupası olur.serdar ali çeliker irfan Galatasarayı istiyor denilince çıldırdı..yok öyle birşey diyor.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
yav yok gsli cidden bu hırbo ama 5 kuruş faydası olmadı kulube daha.Bununla iş yapan , 15-20 senedir tanıyan tanıdıklarım var güya nasıl olduğunu anlamadığım şekilde hepsi ''koyu gsli'' der göksel efendi için ama daha biz göremedik nedense.Ben de anlamadım nedense futbol camiası içinde bir görev alıp da gsli olan kimse varsa bize saplamaya çalışıyor sürekli nedense.Ama fenerliyse fenere nasıl yardımcı olabilirim , nasıl peşkeş çekebilirim onun yollarını arıyolar hep.GS’li falan değil yav, ben inanmıyorum bunun GS’lı olduğuna. O dönem kankaları bizde oynuyor diye bu da onlara destek için uçağa binip yalandan tezahürat yapmıştır. Kankaları aracalığıyla da kulüpten hatırlı kişileri devreye sokup üye yapılmıştır.
GS taraftarı olan bir adam her fırsat GS’la uğraşır mı? 17 kulüp ile bir olup bildiri yayınlar mı? Üstelik bu bildiride başı çekenlerden birisi de bu Gö*sel denilen zattır. GS’lı olan bir kişi GS’yı yenince sevinci aşırı abartıp tribünlerde saz arkadaşlarıyla birlikte halay mı çeker?
Şikecileri ya da kargaları yendikten sonra hiç böyle aşırı sevinç gösterirken gördük mü Gö*seli?
Kolpaya son verelim.Irfan Can Kahveci GALATASARAY'DA
Camiamıza hayırlı olsun.