Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu is artik raydan cikti. Irfan bizimdir bizim olacak. Rahat birakin adami les kargalari. Hayir anlamiyorum, fenerbahce olarak bir oyuncuya ne gibi vaad verebilirsin. 6 senedir sampiyonlugun yok, kupan yok, kume dusmekten en son anda kurtuldun, avrupa desen zaten yok. Bir oyuncu feneri neden secer? Adamin babasinin evine kadar les kargalarini yollamakta neyin nesi?

Yerli futbolcuya neden 7m€ verelim ?
muhasebecilik yapacak durumda degiliz mecburuz verecez yazın sınır geldıgınde daha iyi anlarsınız fener alırsa cok daha iyi anlarsınız
polyanna gibi bakan taraftarlar yuzunden bu sıkıntıları yasıyoruz

Terim irfanla konuşmadan çıkıp o sözleri söylemezdi bence. Yoksa tersi bir durumda madara olacağını biliyor

Sizleri Kutsal göreve davet ediyorum renktaşlar..
EiX5_w7WsAYVQNQ.jpg

Bence Irfanin Fb de kesin oynamak istemedigi haberler yalan
Siz baskan olsaniz ve bir oyuncu size net dese kusura bakmayin gönlüm diger takimdan yani 2 3 kere görüsmek icin ayagina gidermisiniz?
Bu isler paraya bakar güzel bir maas teklifi sunsunlar öyle koyu fbli olurki mert hakan muriq yaninda viz kalir
2 taraflada görüsüyordur net

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hoca yalan atiyo ozaman Irfanin durusu net diye Alinin amacinin ne oldugunu anlamayacak madsr safmisin amaci fiyat artirmak 1 milyon tane ortasahalari var adamlarin

irfani yavastan alip gedsonu one surselerdi suan irfan bizdeydi gedsondada sonuc alinmisti olumlu yada olumsuz

SM-P610 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İrfan açıklansada Fener'e boydan girsek

futbolcunun yerlisi yabancısı mı olur renkdaş. kalitelisi kalitesizi olur sadece. diagne ye 13 milyon verince bişey yok irfana 7 milyon verince auvv
2 transferi de istemedim. Görüşüne saygı duyarım

muhasebecilik yapacak durumda degiliz mecburuz verecez yazın sınır geldıgınde daha iyi anlarsınız fener alırsa cok daha iyi anlarsınız
polyanna gibi bakan taraftarlar yuzunden bu sıkıntıları yasıyoruz
fener irfanı oynatamaz. Zaten irfana 10m€ gibi bir ücret verirse batması kesinleşecek. Ben yüklü transferlere karşıyım. Berat takır takır oynuyor,2m€ onu getirebilirdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt