Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonraki satıştan pay falan gerçekçi değil beyler verilecek para bitirir bu transferi.

%60 mümkün mü ya? FM’de maksimum 50 pay konuluyor. Kurallara uygun mu? Bilen arkadaşlar yazabilir mi?

Yalan yanlış duyumlar üstünden tartışmak gereksiz
Maçları bitiyor şimdi zaten , bekleyelim sonrasında bir şeyler olabilir.

Konge üyeleri bence o duyumculardan daha yetkili.. kongre üyesi yine bi yerden Haber alabilir diye düsünüyorum.
Emre oyle degil. Ben de kongre uyesiyim. Ama kongre uyeleri cogunlukla normal taraftardan daha cok sey bilmez. Hatta soyle soyleyeyim. An gelir, yonetim kurulundakiler bile cok detay bilmez son ana kadar. Galatasaray'da baskanlik sistemi var. Baskan ve yetki verdikleri yoneticiler disinda transfer haberi sizmaz. Bu dedigim sey genel olarak gecerli. Cengoz ozelinde degil yani. Mesela Hagi geldiginde Irfan Kurtoglu son ana kadar sadece baskani bilgilendirdi. Son anda Fatih Hoca'ya soruldu, Fatih Hoca kim istemez dedi ve Hagi geldi. O an diger yoneticilerin haberi bile yoktu.

Dedigim gibi. Kongre uyeleri ile normal taraftar arasinda transfer bilgisi anlaminda hic bir fark yok. 20 yila yakindir kongre uyesiyim ordan biliyorum. Sevgiyle.

%50 kâr'dan mı pay verecez. Yoksa yari yariya mı komple yaw.

Irfanin sözlesmesi TFF 1. Lig icin gecerlimidir? Schalke düserse Suat Serdar mesela serbest kaliyor diye haberler vardi.

amma takmışsınız takıntı olmuş sizde. ne verecek alacak. strateji, planlama, yatırımdır bu. sanki her pahalıya alınan başarısız olacak ucuza alınan başarılı olacak. direk 11 oynayacak kaç yerli oyuncun var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt