Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.651
- 6.673
- 718
Sonraki satıştan pay falan gerçekçi değil beyler verilecek para bitirir bu transferi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Irfan da muazzam oyuncu onu da cok beğeniyorum. Irfandan iyisi ilkay falan gozumdeNe gerek var rengim irfan gibi skor etkisi olmayan topçular varken![]()
Hangi Mustafa bu![]()
Kolpaci o fake filandir.Demin burdaki kongre üyesi paylasiliyordu birtane
Irfan da muazzam oyuncu onu da cok beğeniyorum. Irfandan iyisi ilkay falan gozumde
Emre oyle degil. Ben de kongre uyesiyim. Ama kongre uyeleri cogunlukla normal taraftardan daha cok sey bilmez. Hatta soyle soyleyeyim. An gelir, yonetim kurulundakiler bile cok detay bilmez son ana kadar. Galatasaray'da baskanlik sistemi var. Baskan ve yetki verdikleri yoneticiler disinda transfer haberi sizmaz. Bu dedigim sey genel olarak gecerli. Cengoz ozelinde degil yani. Mesela Hagi geldiginde Irfan Kurtoglu son ana kadar sadece baskani bilgilendirdi. Son anda Fatih Hoca'ya soruldu, Fatih Hoca kim istemez dedi ve Hagi geldi. O an diger yoneticilerin haberi bile yoktu.Konge üyeleri bence o duyumculardan daha yetkili.. kongre üyesi yine bi yerden Haber alabilir diye düsünüyorum.
mevlütü fenere bedava verirken de keşke öyle olsaydı
Az sabır, sakin kalalımYalan yanlış duyumlar üstünden tartışmak gereksiz
Maçları bitiyor şimdi zaten , bekleyelim sonrasında bir şeyler olabilir.