Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bizim yöneticilerimiz ne iş yapıyor şaşıyorum. Neden bir allahın kulu çıkıp bunlara hadlerini bildirmiyor. FT yi her konuda savunan biri değilim ama bu konuda çok hak veriyorum sanki bunlarla savaşması gereken tek kişi kendisiymiş gibi uğraşıyordu bırakınca meydan bu çirkeflere kaldı.
Fatih terimin kafasını rahatlatacak yönetim yok malesef o da ceza aldığı için susmak durumunda kalıyor. Gelen yönetim ne zaman üzerine düşeni yaptı ki sussalar daha hayırlı takımın eksiklerini gidersinler yeter. Sonrası umarım aklı başında düzgün bir yönetim gelir

Akbaba
Ömer
Linnes
Şener

Gönderin gitsin desem de hiç bir takım bunları alacak kadar mal değildir

Emre Kaplan: Göksel, cengiz, Apo telekonferans ile görüştüler. Galatasaray daha önceki teklifini (4M + %50 Pay) 6M + %50 Pay + sezon sonu bonuslar olarak yükseltti. Bu teklifte fenerbahçenin teklifinin gerisinde. Fakat Galatasaray'ın oyuncunun tavrı konusunda beklentisi var.

Son 36 saatte girdik ve hala orta saha yok. Ligin en kötü orta sahalarından birine sahibiz. Irfan olmuyorsa başka adam alın ya son dakika mı bekleyecez? Fener irfani almasa da orta sahaları var. Bizim öyle bir durum yok.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son 36 saatte girdik ve hala orta saha yok. Ligin en kötü orta sahalarından birine sahibiz. Irfan olmuyorsa başka adam alın ya son dakika mı bekleyecez? Fener irfani almasa da orta sahaları var. Bizim öyle bir durum yok.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Irfan gelecek müsterih olalım.

Başak'a da topçu kaptırmayız artık yav, o kadar da değildir.

Melo kırık ayakla gelse yine dağıtır ortalığı o kadar netim

Erman Toroğlu: İrfan Can ya Galatasaray'a giderim ya da kalırım diyor.
-Okan önce İrfan'ın gitmesini onaylamış, sonra kalsın istemiş.
-Başakşehir en son Galatasaray ile görüşeceğini söylemiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt