Hakan Saygılı
Tecrübeli Üye
- 11 Haziran 2015
- 6.986
- 3.653
- 938
Taylan olmayinca olan rezilligi hoca gördü o yüzden Yusuf'u istiyor 6 icin
Hocam sen maçları geriye doğru mu izliyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taylan olmayinca olan rezilligi hoca gördü o yüzden Yusuf'u istiyor 6 icin
Fatih terimin kafasını rahatlatacak yönetim yok malesef o da ceza aldığı için susmak durumunda kalıyor. Gelen yönetim ne zaman üzerine düşeni yaptı ki sussalar daha hayırlı takımın eksiklerini gidersinler yeter. Sonrası umarım aklı başında düzgün bir yönetim gelirBen bizim yöneticilerimiz ne iş yapıyor şaşıyorum. Neden bir allahın kulu çıkıp bunlara hadlerini bildirmiyor. FT yi her konuda savunan biri değilim ama bu konuda çok hak veriyorum sanki bunlarla savaşması gereken tek kişi kendisiymiş gibi uğraşıyordu bırakınca meydan bu çirkeflere kaldı.
Bende donkun genç hali gibi bi izlenim aldımYusufu izlediğim 2 maçtada hiç beğenmedim ancaak fatih hoca istiyorsa bi özelliği vardır hayırlı olur inşallah
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Son 3 yildir her.macini izliyorum nerdeyse irfan baya baya iyi oyuncu inceci bize uyarsa super olur. Senin iq 70 alti ise bir sey diyememBRAVO iq 8800 irfan'ı kaç kere izledin?
Ertan yazdi basak diyekaynak renktaş?
Üç yıldır başakşehir'in her maçını izleyen biriyle iq tartışmasına girmemSon 3 yildir her.macini izliyorum nerdeyse irfan baya baya iyi oyuncu inceci bize uyarsa super olur. Senin iq 70 alti ise bir sey diyemem
Irfan gelecek müsterih olalım.Son 36 saatte girdik ve hala orta saha yok. Ligin en kötü orta sahalarından birine sahibiz. Irfan olmuyorsa başka adam alın ya son dakika mı bekleyecez? Fener irfani almasa da orta sahaları var. Bizim öyle bir durum yok.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi