Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SİLİVRİ GARANTİLİ PAYLAŞIM YAPMIŞ

Es9VmW7W8AENJFV

Olay tamamen İrfan'da bitiyor bence ya. Adam ben gitmiyorum, gerekirse sezon sonuna kadar kadro dışı kalırım, sözleşme sonuna kadar da Başakşehir'de kalırım restini çekerse, Başakşehir yönetimi daha ne yapabilir?
Onyekuru Monaco antrenmanına GS amblemli tekmeliklerle çıkıyordu, Monaco TDsi ben böyle bir şey görmedim diyip kadro dışı bırakmıştı mesela :d

O degilde mohamedi niye aciklamadik hala? Zamalek gene birseyler istemis olmasin?

Linnes verilir mi yav...Şener futbolcu mu ki sağ bek rotasyonunda sayıyorsunuz...De yedlin tek kalacak orada..Ayrıca sol beki de yedekliyor gerektiginde..

Her şeyi geçtim de yedlin in 6 gün karantina süresi var fener maçında da oynamaz ayruca şener de sakat o mac da etebo mu oynayacak sağ bekte..

Emre akbaba en ideal adam..

Dostlar şimdi bilgi geldi. Takas ilk 11 oyuncusu Muslera imiş. Hoca Fatih ve Okan ile idare ederiz demiş. Hayırlı olsun.

BU SEFER ÖLDÜN KOÇERO

BİLMEYENLER İÇİN

Reichstag Yangını, Hitler'in sebep gösterip ülkede düzeni sağlamak adına 24 Mart 1933'te Cumhurbaşkanı Paul von Hindenburg'un imzasıyla elde ettiği diktatöryal güce kavuşmasından önce Alman parlamentosunun toplandığı Reichstag binasında 27 Şubat 1933 akşamı çıkmış olan yangındır

Yuh, igrenc herif

Niye zorluyorlar adamı ya?

Kimse tembih etmiş sakın deme diye.. rahat bırakın.

Acaba kim yazdı bilgiyi?

Alabilen Herkes Kayıt Altına Alsın Fedöcü Alper'in Tweetlerini Hatta Hashtag çalışması yapsak olur.

Aykut Kocaman’ın İrfan Can’ın Galatasaray’a satılması durumunda Belhanda’yı, Fenerbahçe’ye satılması durumunda da Pelkas’ı Gümüşdağ’dan istediği gelen bilgiler arasında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt