Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Acil yusufu çözmek gerek o halde bi de kiralık ydışı 8 no elde ne kaldıysa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmet abi demiş ise bitmiş bu iş beyler, irfan h.o
Ya vedatın ben cidden gs istediğini falan sanmıyorum. Hep sustu herif. Ki eski fb formalı resimleri de cıkmıstı.
Akbaba sürecinde akbaba nın da bizle atkılı formalı resimleri cıktı.
İrfan konusunda ise adamın en yakın arkadaşları bizde ve kardesim dediği adama ezik camia sürekli laf atıyor. Kalkıp bu durumda onlara giderse nasıl bakıcak kardesim dediği Oğulcan ın suratına çok merak ediyorum.
Kardesim git kadrona bak sonra konus bir onyekuru ile mi olacan? Her mac kara kara dusunuyoruz bu maci kim cozecek diye feghouli sakatlandi patates oldukirfan gelemediği için oylamıyorsak harbiden olmayalım zaten
Bu beşiktaşlı değil mi bu kadar yalamayı nasıl başarıyor kaç yaşında adam yahu buSinan Engin: "Başakşehir'de bir kanarya yatıyor..." (Beyaz TV)
Sinan Engin: "Başakşehir'de bir kanarya yatıyor..." (Beyaz TV)
valla hocam herkez birşeyler sıkıyor pazartesiye birşey kalmadı aklar karalar ortaya çıkıcak ama herkez vedatta dik durmuştu falan diyorlar da şunu göz ardı etmesinler Imparator vedatta ilgili bu tarz kendinden emin konuşma yapmadı hiçbir zaman.Imparator emin olmasaydı o açıklamayı yapmazdı .Allahın izniyle irfan bizde benceyok ama öyle emin emin konusmazsin. hele konu bizim yönetimse
Göksel bütün camiaya kil olabilir, yönetimden nefret edebilir, AMA Terimi cok sever sayar . O nun hatrina konusur. hatta keske terimde yarin gitse konussaBelli olduki fb 10 falan vermemiş
gökselin yalandan gsyede sözüm var onlarında son teklifini alıyım demesini servis edip bizden fazla koparmanın peşindeler
ne verirsek verelim her türlü bize vericekler irfandan dolayı,hertha 10 vurgusu yalanıda bu yüzden
10 olmasada ona yakın bişey teklif edince bize vericek göksel uyanığı
o sebeple iki camianın satılık kalemlerine dönem dönem geldi diye haber pompalattırıyolar iş açık artırmaya dönsün diye
Kim bu
Ahmet abi demiş ise bitmiş bu iş beyler, irfan h.o
pztesi ye kalmam bencevalla hocam herkez birşeyler sıkıyor pazartesiye birşey kalmadı aklar karalar ortaya çıkıcak ama herkez vedatta dik durmuştu falan diyorlar da şunu göz ardı etmesinler Imparator vedatta ilgili bu tarz kendinden emin konuşma yapmadı hiçbir zaman.Imparator emin olmasaydı o açıklamayı yapmazdı .Allahın izniyle irfan bizde bence