Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim taraftarı öyle bir kıvama getirdi ki, her şey Falcao transferine bağlıymış gibi bir hava oluştu.

Kuzey ve Doğu Avrupa'da, Latin Amerika'da, Afrika'da;

- Galatasaray formasıyla Avrupa'nın en önemli 10 liginden birinde şampiyonluğun en büyük adayı olarak mücadele etmek
- Şampiyonlar Ligi'nde Avrupa devleriyle rekabet edip son 8'e kalma mücadelesi vermek
- Dünyanın en ateşli taraftarlarından biri olan Galatasaray taraftarının sevgi ve desteğiyle futbol oynamak
- Fatih Terim gibi futbolcuya kendini, takımı ve futbolu sevdiren, bir ailenin parçası olduğunu hissettiren, Avrupa'nın sayılı TD'lerinden biriyle çalışmak

isteyecek ve

- Bonservisi 8-10 M€'yu geçmeyecek
- Yaş aralığı 22-27 olan
- Galatasaray'da oynayacak yeteneklere ve karaktere sahip

İki forvet, bir 6 numara toplam 3 uygun futbolcu yok mu yahu?

Monaco Falcao'nun ayrılma ihtimali üzerine Ben Yedder ve Batshuayi ile görüşme halinde.

Avrupa'nın TOP 5 liginden birinde oynayan, son 2 sezonda 300 milyon €'luk satış yapan, 2017 Fransa şampiyonu Monaco liginin başlamasına 2 gün kala forvet alamıyor he mi?

Yönetim taraftarı öyle bir kıvama getirdi ki, her şey Falcao transferine bağlıymış gibi bir hava oluştu.

Kuzey ve Doğu Avrupa'da, Latin Amerika'da, Afrika'da;

- Galatasaray formasıyla Avrupa'nın en önemli 10 liginden birinde şampiyonluğun en büyük adayı olarak mücadele etmek
- Şampiyonlar Ligi'nde Avrupa devleriyle rekabet edip son 8'e kalma mücadelesi vermek
- Dünyanın en ateşli taraftarlarından biri olan Galatasaray taraftarının sevgi ve desteğiyle futbol oynamak
- Fatih Terim gibi futbolcuya kendini, takımı ve futbolu sevdiren, bir ailenin parçası olduğunu hissettiren, Avrupa'nın sayılıTD'lerinden biriyle çalışmak

isteyecek ve

- Bonservisi 8-10 M€'yu geçmeyecek
- Yaş aralığı 22-27 olan
- Galatasaray'da oynayacak yeteneklere ve karaktere sahip

İki forvet, bir 6 numara toplam 3 uygun futbolcu yok mu yahu?
Kariyer net ilanı gibi olmuş.

2 saattir takip edemiyorum falcao gelme ihtimali %52 oldu mu? Ortasahaya kim geliyor

Herkes forvet transferi Falcao'ya odaklanmış ama bence orta saha transferi daha önemli. Forveti Diagne, Babel, Mitroglou falan ile idare ederiz belki ama Fernando ve Ndiaye gitti sadece Seri geldi. Orta sahada Donk Seri ikilisi ile mi oynayacağız Şampiyonlar Liginde orta sahaya melo tarzı biri daha lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt