Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1565185848609.webp

Ben bu saatten sonra Mensah'a fitim. Daha iyisini alamazlar zaten.

Abdürrahim Albayrak son gün gider kayseri baskani ile anlasip parayi basip 8m€'ya alir.

Forvete de André Silva kiralanir (tam bir fadzia).

Spkyı falan geç bu işe tff el atmalı. Madem kural getiriyorsun kulüplere şartlar koşuyorsun bu konuyu da düzenleyip herşeyin şeffaf olmasını sağlayacaksın aynen öyle. Köyün enayisi bi biziz. Bjkde de aynı anlaşma var onlar bazen açıklamıyor bazen kafasına göre açıklamıyor

Olay 5M Euro altı değil.
Yönetim Kurulumuzun 19.06.2014 tarih ve 327 sayılı kararı ile;
İçsel bilgilerinin kamuya açıklanmasına ilişkin Şirketimiz uygulamasının gözden geçirilmesi neticesinde; sermaye piyasası aracının değerine, fiyatına ve yatırımcıların yatırım kararlarına olası etkileri göz önüne alınarak aşağıdaki konularda yapılacak açıklamalarda bir önemlilik eşiği tespit edilmesine ve bu bağlamda;
Şirketimizce, işbu yönetim kurulu karar tarihi itibariyle,
- Kurul tebliğleri uyarınca kamuya açıklanan son yıllık bilançodaki maddi olmayan duran varlıkların toplam net değerinin % 25'ini veya aktif toplamının %5'ini aşan tutarda bonservis ödemelerine ve,
- Yıllık garanti ücret ve azami maç başı ücretin brüt toplamı, Kurul tebliğleri uyarınca kamuya açıklanan son yıllık gelir tablosundaki satışların maliyetinin %5'ini veya aktif toplamının %5'ini aşan tutarda oyunculara yapılacak ödemelere,
ilişkin sözleşme akdedilmesine yönelik işlemlerin Kamuyu Aydınlatma Platformunda açıklama yapılmasına karar verilmiştir.

Şubat 2019 Duran Varlıklar 179.000.000 TL %25 i 7 milyon euro civarındadır buda her sezon değişir. Bu kararı alırsan hisse güvenirliği düşer. Benzer kararı BJK de aldı. Bizim almamızı istemem şahsen.

Erol Bedir: "Mensah'ın mevkisine 1 oyuncu daha alabiliriz. Eğer alırsak Hikmet hoca ile konuşup Mensah'ı satabiliriz. Türkiye'den görüştüğümüz takımlar; Galatasaray ve Fenerbahçe." (TRT Spor)
verin mensah'ı alın bunu :D

şu veli kolpacısını tasımayın Allah askına.dün bakayoko idman sonrası konustu dedi,tek bi açıklaması yok yabancı basında.2 gündür aynı seyi söylüyo.bakayoko gelir o dediyse

Bisey anlatacagim bana patlamayin ama. Monaco Ben Yedderi almadan Rony yi satmak istiyormus. Çünkü Sevilla Rony yi istemiyormus. Önce Rony yi satip Sevillanin 40M talep ettigi Ben yedder için teklif yapilabilirmis ulan :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt