Oğuz Demir
10 Numara!
- 4 Aralık 2008
- 17.468
- 3.382
- 1.898
Sen bütün sezon Bakayoko&Falcao konuşursun ama Abdurrahim bi anda şaak diye Mensah&Mevlüt alır gelir. Relax.
Bkz. Alan&Pato-Diagne&Mitroğlu
Bkz. Alan&Pato-Diagne&Mitroğlu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üstadinho, küçük adam seriyi sanki orda ezerler fizik olarak. Birde seri aynı belhanda gibi arada saçma top kayıpları yapan bir insan
Hiç transfer yapmayalım diagne kalsın daha iyi.Bu saatten sonra ancak bu 3ü gelir:
Kapanis.
- Mensah (99,9%)
- Cenk (51%)
- André Silva (51%)
ne bilem heis bana boyle daha dogru geliyor. cesitli sebeplerden oturu yani
Yakın mıyız?yeni duyum geldi mainz 05 ten AHMET GÜRLEYEN isimli gurbetçiyle ilgileniyoruz yedek stoper için

ulan kolpacı hemen kapmışsın Galatasaray sözlüktenyeni duyum geldi mainz 05 ten AHMET GÜRLEYEN isimli gurbetçiyle ilgileniyoruz yedek stoper için
yani ölme eşeğim ölme diyorsun.Bence bizim artık masadan teşekkür edip kalkmamız lazım elimizde başka hiç mi alternatif yok.Sözleşmesiz 1 senesi kalmış golcü yok mu tut kolundan getir arkadaşım sıkıldıkBisey anlatacagim bana patlamayin ama. Monaco Ben Yedderi almadan Rony yi satmak istiyormus. Çünkü Sevilla Rony yi istemiyormus. Önce Rony yi satip Sevillanin 40M talep ettigi Ben yedder için teklif yapilabilirmis ulan![]()
habib diallo yu da yaz hadi kaçırmaulan kolpacı hemen kapmışsın Galatasaray sözlükten