Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz ne zaman transferlerimizi 2 ay içinde bitirip lige tam kadro başlayacağız merak ediyorum 1 ay falcao pesinde koşmak nedir yapacaksin bir açıklama falcao transferinden vazgeçilmiştir diye diagneyi zararına da olsa göndereceksin fransa lig 2 de yığınla dos mevcut al birini bonservisiyle 1 tane de forvet driblingi olan orta derece bitiricilik olan tamam
Ama yok bizim yöneticiler 2.diagne vakasına doğru gidiyor hiç mi ders alınmıyor pes doğrusu

Şu mensahida fenere çaksalar efsane olur m eurolar harcayarak copleri topladilar

Mensah ı alan Galatasaraylı falan değildir anadolu kulübü zengin etmeyi bırakın iyi futbolcuysa kasımpaşada kiralık oynadı 2017-2018 sezonunda o sezonun sonunda alacaktın 2-3 m euroya

Hani Hikmet Karaman Deniz ile Mensah ı aynı anda satmayacağım demişti

Hayatımda Zeki Uzundurukan kadar muhteşem, kabiliyetli , harikulade bir adam görmedim
Bir insan bu kadar mı rahat bu kadar mı kolay sallar ya sanki bizzat kendi yürüyor transferleri
Valla hayranım ben bu adama bu bambaşka bir seviye adam aşmış kendini.
Screenshot_2019-08-07-16-59-30-335_com.twitter.android.webp

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-08-07-16-59-30-335_com.twitter.android.webp
    Screenshot_2019-08-07-16-59-30-335_com.twitter.android.webp
    81,7 KB · Görüntüleme: 48
Ne Mensah'ı yav Seri'yi aldık ya zaten. İkisi aynı mevkinin oyuncuları. Mensah'ı ne yapacağız?

Bisey anlatacagim bana patlamayin ama. Monaco Ben Yedderi almadan Rony yi satmak istiyormus. Çünkü Sevilla Rony yi istemiyormus. Önce Rony yi satip Sevillanin 40M talep ettigi Ben yedder için teklif yapilabilirmis ulan :asd:
yani ölme eşeğim ölme diyorsun.Bence bizim artık masadan teşekkür edip kalkmamız lazım elimizde başka hiç mi alternatif yok.Sözleşmesiz 1 senesi kalmış golcü yok mu tut kolundan getir arkadaşım sıkıldık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt