- 27 Ocak 2010
- 139.367
- 105.706
- 5.648
Bu ne

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Üyelerimizin sıkıntıları dolayısıyla hatırlatmak istedik.
Eurosport, Sporx (Webaslan), Fotomaç, Takvim, Yeni Akit, Fotospor ve FutbolArena kaynaklı haberleri konu olarak açmak yasaktır.
Bundan sonra bu konuda çok daha dikkatli olacağız.
GSCimbom Yönetimi
2 EylülFransa'da transfer dönemi ne zaman kapanıyor bitse de kurtulsak arkadaş nedir bu Falçao çilesi ha geldi ha gelecek
yasın seni atalım burdan bos konusmamodlara söylüyorum bu ahmet denizci denen kolpacıdan ne zaman kurtulacağız oradan buradan çalarak duyumculuk yapıyor kanıt bırakıyorum Galatasaray sözlükte agospas24 nickli bir yazar Ahmet Gürleyen ismini yazmış hemen buraya yazmış
senin yeminine inanacağımı mı sanıyosun veli yiğit paylaşıyo 1 dk sonra yazıyosun ali naci paylaşıyo bi dk sonra yazıyosun bir de hikaye uyduruyorsun hayatsız kolpacıgssözlükte mi yazdı ben salak salak heryere bakan bir adam değilim haber gelince yazıyorum gs sözlükten bakmıssam ekmek kuran çarpsın bu kadarda buyuk yemin ediyorum ulan sensin ayrıca ağzını bozma burda hödük
Şizofrenlik var mı sende?gssözlükte mi yazdı ben salak salak heryere bakan bir adam değilim haber gelince yazıyorum gs sözlükten bakmıssam ekmek kuran çarpsın bu kadarda buyuk yemin ediyorum ulan sensin ayrıca ağzını bozma burda hödük
sen kimsin sen mi karar veriyosun modlar adminler karar verir atılması gereken sensin prim peşindesin inanan yok zaten kendi yalanına kendini inandırmış gidiyosunyasın seni atalım burdan bos konusma
veli yiğit mi benden önce paylasıyor dün kim once paylastı orel mangalayı filan iyi takip et hödüklük yapma burdasenin yeminine inanacağımı mı sanıyosun veli yiğit paylaşıyo 1 dk sonra yazıyosun ali naci paylaşıyo bi dk sonra yazıyosun bir de hikaye uyduruyorsun hayatsız kolpacı
sen mi karar veriyorsun atılmaya sen kendine bak inanmıyorsan inanma bos yapma banasen kimsin sen mi karar veriyosun modlar adminler karar verir atılması gereken sensin prim peşindesin inanan yok zatem kendi yalanına kendini inandırmış gidiyosun