Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya chealse adamin maasindsn kurtulacaksin clde oynayacak ustelik paraya ihtiyacin yok 3m euroya mi kaldini ölücü ipne

Bakayoko kocaman bir kolpaydı sormuşuzdur gelmek istiyor musun diye adam yok demiştir ama gündemde tutulmaya devam ediyor millet oyalansın diye

gssözlükte mi yazdı ben salak salak heryere bakan bir adam değilim haber gelince yazıyorum gs sözlükten bakmıssam ekmek kuran çarpsın bu kadarda buyuk yemin ediyorum ulan sensin ayrıca ağzını bozma burda hödük
senin yeminine inanacağımı mı sanıyosun veli yiğit paylaşıyo 1 dk sonra yazıyosun ali naci paylaşıyo bi dk sonra yazıyosun bir de hikaye uyduruyorsun hayatsız kolpacı

Tvlerden oyuncu pazarlamak da yeni moda oldu. Tıynetsiz anadolu kulübü başkanları

Ali Naci yeni haber girdi

"Chelsea'nin bonservisiyle satmak istediği Bakayoko için İtalya'dan da talipler olduğu öğrenildi. İngilzi kulübünün geçtiğimiz yıl Milan'a 5 milyon euro karşılığında kiraladığı oyuncu için bu kez 3,5 milyon euro kiralama bedeli talep ettiği iddia edildi. Galatasaray ise Bakayoko için 1,5 milyon euroluk kiralama teklifi yaptı. Oyuncunun transferi için pazarlıklar sürüyor"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt