- 26 Kasım 2012
- 185.607
- 258.301
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Spkyı falan geç bu işe tff el atmalı. Madem kural getiriyorsun kulüplere şartlar koşuyorsun bu konuyu da düzenleyip herşeyin şeffaf olmasını sağlayacaksın aynen öyle. Köyün enayisi bi biziz. Bjkde de aynı anlaşma var onlar bazen açıklamıyor bazen kafasına göre açıklamıyor
Yönetim Kurulumuzun 19.06.2014 tarih ve 327 sayılı kararı ile;
İçsel bilgilerinin kamuya açıklanmasına ilişkin Şirketimiz uygulamasının gözden geçirilmesi neticesinde; sermaye piyasası aracının değerine, fiyatına ve yatırımcıların yatırım kararlarına olası etkileri göz önüne alınarak aşağıdaki konularda yapılacak açıklamalarda bir önemlilik eşiği tespit edilmesine ve bu bağlamda;
Şirketimizce, işbu yönetim kurulu karar tarihi itibariyle,
- Kurul tebliğleri uyarınca kamuya açıklanan son yıllık bilançodaki maddi olmayan duran varlıkların toplam net değerinin % 25'ini veya aktif toplamının %5'ini aşan tutarda bonservis ödemelerine ve,
- Yıllık garanti ücret ve azami maç başı ücretin brüt toplamı, Kurul tebliğleri uyarınca kamuya açıklanan son yıllık gelir tablosundaki satışların maliyetinin %5'ini veya aktif toplamının %5'ini aşan tutarda oyunculara yapılacak ödemelere,
ilişkin sözleşme akdedilmesine yönelik işlemlerin Kamuyu Aydınlatma Platformunda açıklama yapılmasına karar verilmiştir.
verin mensah'ı alın bunuErol Bedir: "Mensah'ın mevkisine 1 oyuncu daha alabiliriz. Eğer alırsak Hikmet hoca ile konuşup Mensah'ı satabiliriz. Türkiye'den görüştüğümüz takımlar; Galatasaray ve Fenerbahçe." (TRT Spor)
Mendes'in sahibi olduğu şirketin oyuncularına bakın
![]()
Gestifute - Danışman firma - Oyuncu danışmanı
Das ist die Übersichtsseite von Gestifute. Auf dieser Seite sind alle Spieler einsehbar, die Gestifute betreut.www.transfermarkt.com.tr
Dönen komisyonu düşünemiyorum
Yazdırırız. Ffp denge olayı 31 Mayıs 2020 ye kadar sağlanmalı. Kim uyduruyorsa onu ya bilgisiz ya da ortalık karıştırmak istiyor.Sadece luyindama yi yazdiramayiz.