- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Diagne satılmamak için bütün saçmalıkları deniyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerelerdesin üstat ortalık kolpacılara kaldı. @Yunus Emre Kılınç
Hoca normalde kupa alacağımız maçlara sakatlari bile götürürdü Diagneyi neden götürmedi sizce
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yav nolursunuz şu adamı atmayın sonra kulüp oyuncusuna hakaretten MYC yiyorum ulan herif pompa peşinde transferi taktığı yok bea.
yaw ifbnin başkanı bile kendi kulübünden çok bizimle ilgili açıklamalar yapıyor, kendi hocasından çok bizimkine laf atıyor37.200.000 mü yav 3720 olması gerekiyordu![]()

hangi karakteri dostum ?Futbolculugunu gectim diagne nin karakterini hic yakistiramiyorum Gs mize cok seviyesiz bir adam
Yok ciddi ciddi niye götürmedi ki? Tribünden takip etmesi için kesin götürürdü mesela emre Taşdemir falan da yok ama o kiralanacak deniyorDiagne ‚Birakin Tek kale idman yapayim‘ demis
beyler çok kötüyüm, acilen duyum gibi bişeye ihtiyacım var![]()
Pompa yapsın aslan rahat rahat, diye.Hoca normalde kupa alacağımız maçlara sakatlari bile götürürdü Diagneyi neden götürmedi sizce
Diagne satılmamak için bütün saçmalıkları deniyor
Yok ciddi ciddi niye götürmedi ki? Tribünden takip etmesi için kesin götürürdü mesela emre Taşdemir falan da yok ama o kiralanacak deniyor