Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an Avrupa basınında da Morgan/Bakayoko/Elneny haberleri varyabancı basından haber getiriyoruz,onu da takmıyonuz artık lan.shnederlin yakın diyen bikaç yer vardı.italya basını da bakayoko yakın yazmış![]()

Bilmiyorum ama bana garip geldi.Kadinlarla vakit geçiriyor ama takım Ankara'da kupa maçına çıkıyor.Sonra Diagne kalsın 30 gol atar deniyor.Huzur bırakırsa atarPlanda Yoktu sanirim. Haber vermeden dönmüstür kesin. Yada Bu gece yarin sabah Ingiltereye uçacak belli olmaz
Hayirdir renkdas neyin var?beyler çok kötüyüm, acilen duyum gibi bişeye ihtiyacım var![]()
NereyeAli Yavuz neden kadroda yok diyorduk
Kiralanacakmış
Berber bombayı patlattı Falcao geliyorMerhaba arkadaşlar. Gün boyu uzak kaldım. Var mı bir tıkırtı şıkırtı?
Kayserispor Başkanı Erol Bedir: "Bernard Mensah için Galatasaray ve Fenerbahçe ile görüşme halindeyiz." (TRT Spor)

Falcao hayırlı olsun. Kap gibi açıklama oldu benim için. Ha kap ha berber... aynı resmiyete seviyesinde işte
Heee berber de gelsi
![]()
revize etmisler![]()
Geceye az kaldı sabret gece olunca ortalık alev alıyorbeyler çok kötüyüm, acilen duyum gibi bişeye ihtiyacım var![]()
hakketen nereye?Nereye