Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu akşam biri allah rızası için çıkıp konuşsun takım 2 kamp yaptı ilk resmi maçına çıkıyor bir allahın kulu çıkıp konuşmadı.

Ligimizde konuşmayan başkan kaldı mı?Adamlar kendilerini geçtim bizi bizden çok konuşuyorlar 2 aydır ama bizden tık yok.

Tüm kulüplerde başkan hoca sportif direktör birileri belirli sürelerle taraftarla etkileşime giriyor.Bizde o yok sanki dünya üzerinde transfer yapan tek takımız

Gecen sene gibi olmayacağına hem fikirim ama müspet manada
Ben katılmıyorum. Lige ambargo koyulmaması için TFF ve MHK türlü senaryolar yapabilir. Ayrıca bir nebze Fener toparlandı. Biz hep daha iyisini istemeliyiz. Çok iyi bir 6 numarayla tüm momentumu elimize alabiliriz.

bakayokoyu da unutalım bence 1.5 la 3.5 arasında çok fark var kapancak gibi değil

İşte sıkıntı burada..
Bakayoko gibi bir adamı kiralamak için 1,5 milyon teklif eden takıma sırf inat olsun diye cevap bile vermem..
Eğerki gerçekten bu teklifler falan doğruysa klüp rezil bir şekilde yönetiliyor.

Bu şekilde transfer yapamamaları çok normal.

Ben katılmıyorum. Lige ambargo koyulmaması için TFF ve MHK türlü senaryolar yapabilir. Ayrıca bir nebze Fener toparlandı. Biz hep daha iyisini istemeliyiz. Çok iyi bir 6 numarayla tüm momentumu elimize alabiliriz.
Fenerden bir yol olmaz,TFF ve mhk konusunda haklılık payın var herşeye hazırlıklı olmalıyız ama korkularla yasayamayiz.İyi bir 6 kesin alınacaktır ve katılıyorum hep en iyisini istemeliyiz netekim en iyisiyiz bu mahfelde.

Forveti geçtim orta sahan yok ismi geçen isimlerin hepsi farklı karakterde futbolcular

.Mensah-Bakayoko-morgan

Farklı tipte oyuncular biz bunları istiyorsak aklımızda bir şey yok saldırıyoruz demektir.İlla birisi gelecek ama oyun planı ne olacak?Orta sahanın alışması nasıl olacak takım hangi oyuncuya göre ne oynayacak.Bizim şu an bunları konuşuyor olmamız gerekirken takıldık kaldık falcaoya gelmesin yav istemiyorum

Transferlerin kulüp başkanından, aşçısına; aşçısından berberine kadar takip edildiği başka bir ülke olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt