- 1 Haziran 2015
- 27.673
- 19.233
- 2.148
profesyonel dünyanın umulmadık bariyerlerine hazır mısınız ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecen sene gibi olmayacağına hem fikirim ama müspet manadaYaprak kıpırdamıyor... Bu sezon lig geçen sezon gibi olmaz kadro yetersiz.
Yarına kadar Diagne 13 m a satılsa ve Bakayoko alınsa
Offf
Yine mi 1 hafta yeter artık yav
Ben katılmıyorum. Lige ambargo koyulmaması için TFF ve MHK türlü senaryolar yapabilir. Ayrıca bir nebze Fener toparlandı. Biz hep daha iyisini istemeliyiz. Çok iyi bir 6 numarayla tüm momentumu elimize alabiliriz.Gecen sene gibi olmayacağına hem fikirim ama müspet manada
bakayokoyu da unutalım bence 1.5 la 3.5 arasında çok fark var kapancak gibi değil
Yine mi 1 hafta yeter artık yav
Bugün Oly-Basak ve fb-Cagliari maclari da var.
Simdi oyle birsey derdim ki edep , namus, forum kurallari vs. Kalmaz. İsine bak forumun kalitesiz Trolu
Fenerden bir yol olmaz,TFF ve mhk konusunda haklılık payın var herşeye hazırlıklı olmalıyız ama korkularla yasayamayiz.İyi bir 6 kesin alınacaktır ve katılıyorum hep en iyisini istemeliyiz netekim en iyisiyiz bu mahfelde.Ben katılmıyorum. Lige ambargo koyulmaması için TFF ve MHK türlü senaryolar yapabilir. Ayrıca bir nebze Fener toparlandı. Biz hep daha iyisini istemeliyiz. Çok iyi bir 6 numarayla tüm momentumu elimize alabiliriz.