Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1-2 güne çözülür, cumaya kadar biter, 1 haftası var, 3-4 güne tamam diye diye 1 ayı geçti.​
Sneijder'deki mevzu sıkmamıştı, Falcao nöbeti sıkmaya başladı, yok gelince heyecan yapamayacağız artık, alıştık anasını satim, adam sanki bizim takımda gibi 1 aydır.​
🤦‍♂️

Afrika'lı topçu istediğimiz zaman gazetecilerin yalanı hazır. "Transferde Drogba faktörü.Ünlü oyuncu İstanbul ve kulüp hakkında bilgiler verdi" şeklinde.

Daha falcao gelecek de takıma ısınacak da

Açıkcası çok sıkıldım beyler ben bu işten içimde bi sıkıntı var

Benim sürece istinaden şahsi fikrim; Falcao transferinin gerçekleşeceği fakat 15-16 Haziran civarında resmi olarak açıklamaların geleceği. Ayrıca Diagne'nin de takımda kalacağını düşünüyorum.

İşte sıkıntı burada..
Bakayoko gibi bir adamı kiralamak için 1,5 milyon teklif eden takıma sırf inat olsun diye cevap bile vermem..
Eğerki gerçekten bu teklifler falan doğruysa klüp rezil bir şekilde yönetiliyor.

Bu şekilde transfer yapamamaları çok normal.
Yav kardeşim ne alaka ya. Sitem etmek için sitem yapıyorsun.

1.5 a seriyi aldik aynu tarife teklif etmişler ne var? 3.5 Verecek güçte miyiz sence kiralik adama ?

Bos yapma elestirirken kafayi çalıştır. Sizin gibi transfer delileri yüzünden battık

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Heh bir berberden duyum gelmediği kalmıştı o da geldi tam oldu

Ekşiden:
'rakip taraftarlar falcao üzerinden çeşitli espriler kasarak her ne kadar bizi gülmekten öldürsede, şu hususu belirtmeden edemeyeceğiz ; biz falcao yu avrupa maçları için düşünüyoruz. zira mevcut kadro anamızın liginde sizi sudan çıkmış singapur sıçanına çevirerek şampiyon olmaya yeterli.'

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt