- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Bugün dış basından 1 2 haber çıktı amaBako olmuyor chelseali biri trtspora soylemis
Keşke olsa
O olmazsa Morgan da olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün dış basından 1 2 haber çıktı amaBako olmuyor chelseali biri trtspora soylemis
Simdi oyle birsey derdim ki edep , namus, forum kurallari vs. Kalmaz. İsine bak forumun kalitesiz Trolu
cok mu koydu sana benim olup senin olmaman? Her iki lafindan bir bu oluyor. Kiyamam sana . 23 nisan da uzaklikta bir gunlugune verirdim. Artik nasil girmisse sanaSenden mod olmuş çok mu![]()

Farkımız 
Yav kardeşim ne alaka ya. Sitem etmek için sitem yapıyorsun.İşte sıkıntı burada..
Bakayoko gibi bir adamı kiralamak için 1,5 milyon teklif eden takıma sırf inat olsun diye cevap bile vermem..
Eğerki gerçekten bu teklifler falan doğruysa klüp rezil bir şekilde yönetiliyor.
Bu şekilde transfer yapamamaları çok normal.
cok mu koydu sana benim olup senin olmaman? Her iki lafindan bir bu oluyor. Kiyamam sana . 23 nisan da uzaklikta bir gunlugune verirdim. Artik nasil girmisse sana
Kusura bakma dicem de kusura bak cok pis girmis iste. Her iki lafdan birisi yerine her lafinda kullan. Daha da kudur . Yeterince kudurmamissinTamam lan ağlama
Seri hiç konuşmadım Drogba ile diye demeçi mevcut yalnız. Yalan şöylecek hali de yok bu konuda herhalde.Seri yi de Drogba ikna etmisti cünkü..