Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Bulut başındayız falan demedi. Başını sonunu dinlemeden bomboş yorumlar yapmayın. Şuan bir şey söyleyemem,yanlış olur en iyisi işin başındayız tarzında bir şey söyledi.

Falcao ve DOS gündemde tutulup arka planda sürpriz çalışmalar yapılıyor gibi sanki. Tahminim Almanya'da gurbetçi defans ve orta saha çalışması, belki Arda için bir girişim vb girişimler sözkonusu olabilir bence. Bakın bugün Kayseri başkanı Mensah'ı duyurdu mesela...

Ya amma taktiniz

Sanki seri bi adim önde oynayinca Kevin de Bruyne olacak yapmayin beyler

Bu adamin oyunu herzaman böyleydi,göze hos gelmez ama gayet faydali ve etkili olur

Her gecen Mac daha da iyi olacaktir ama sacma sapan beklenti icine girmeyin pas oyununda iyi olan bir oyuncudan de Bruyne Wijnaldum katkisi bekleyenler var
Katılmıyorum.2.yari baya 3.stoperdi

Kimse seriden de bruyne gibi yardırmasını beklemiyor ki. Takım savunması için 6 numara istiyoruz. Bu sayede serideki yük hafifleyecek biraz daha hücumda etkili olacak

Orta saha zaten gelecek te bazi arkadaslar seri önde oynayinca de bruyne gibi yardiracak zannediyorlar

Adamin oyun tarzi bu tekte hizli oynar oyun görüsü iyidir pas oyununda cok etkilidir

Yani oyun tarzi böyle olan bir oyuncuyu bir adim öne atinca yardiracak diye bekleyenler varya,yanlis bi beklenti

Başkan a falcao diyolar
İnşallah diyor
Sonra da kapta açıklanırsa okuruz diyor.

Bitti anlaşıldı geliyor falan yok yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt