Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli arap atı gibi açıldı şuan PL'de falan iyi takımlarda oynar bence
Feghouli için dönüm noktası geçen sezonun başında yedek kalması oldu. Ondan öncesinde çok leş bir performansı vardı. Takımın en çok kazananı ve en yeteneklisi olarak yedek kalmak ağırına gitmiş olmalı ki futbol oynamaya karar verdi. Böyle devam eder inşallah.

Başkan çok yanlış toplara giriyor. Falcao olmadığı an buyrun cenaze namazına

Valla o falcao ile 6 numara gelecek bizim gibi vizyonu yüksek olan takımlar artık böyle vasat işlerle uğraşmamalı Türkiyenin en büyüğü biziz. Hedef CL. Rakibimiz yok artık Türkiyede

Neyse. Maç bitti, kupayı aldık. Kupa bu takım için artık oldukça olağan. Rakiplerin 10 yılda kazandığı kupa toplamını 2-3 senede kazanıyoruz hahahaha. Falcao Cuma gününe kadar gelmezse eklerdeki canımdan çok sevdiğim, öpmeye doyamadığım oğlumu bıçaklayacağım. Yarın gelirse de çok sevdiği sığırlı ıslak mamalardan alacağım. Galatasaray yönetimi lütfen bizi üzme. Bu çocuk bıçaklanmayı değil, yaşamaya hakediyor.
27E05825-2C31-42A1-899D-96C2CE22988C.webp
FEC0B13D-612E-4033-BAC3-06DC3A55B26F.webp

Seri önde oynarsa 10 golü görür mü bilmiyorum ama çok rahat 10-12 asisti görür.

bu da 8 numara için yeterli bir rakam.

bu adam 6 falan değil. hoca da farkında ztn

Diagne’nin gitmesi en son ihtimal kimse uydurmasın. Habercilik bu kadar kolay olmamalı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sorun diagene yönetimde değil

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ndiaye, fernando güzellemeleri mi okudum ben az önce :( yapmayın etmeyin geçen sene ne kadar sövdük bir düşünün. bugün takım komple kötüydü, özellikle stoperler. dos eksikliği, forvet eksikliği, sezon başı ilk resmi maç olması, oyuncuların form turmamış olması vs. bir çok etken var. transferler gelmezse o zaman hep birlikte sövelimde az sabır yahu. ayrıca hiç sevmem ama ilk yarı belhanda gayet iyi oynadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt