- 3 Haziran 2015
- 56.951
- 66.074
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman en iyisini yapıyorlar tottenham stayla ama zaha giderse çarşı karışırcok maash veriyor kulup o yuzden fazla adam almiyolar bi de stad, tesisler fln hep eski onlari yeniliycekler onlara para biriktiriyo galiba steve heis
Alindin miicinde fenerli mi var
Geçen seneyi hatırlasan? Bu sene yine Babel mitroğlu diagne Adem var, geçen sene ki forvetleri sayar mısın ?Ee vasatlığa alışalım mı o zaman? Ben Galatasarayın sezona santraforsuz girdiğini de görmedim ama.
Boşver ahbab evertona gitmek isteyen topçudan zaten hayır gelmezevertona gitmek istiyo bence sacma ama cani sagolsun
Geçen seneyi kastettim zaten, aynı yönetimdiGeçen seneyi hatırlasan? Bu sene yine Babel mitroğlu diagne Adem var, geçen sene ki forvetleri sayar mısın ?
Gidiyor dayı oğlu
Bu muydu süprüz renktaş
EvetBu muydu süprüz renktaş![]()
Videosu düstü
Bence bu is bitti
Adamdan faydalanamasak da fiziği çökmüş olsa da hiç sorun çıkarmadı valla helal olsun giderse de helal olsun kiralık oynarken gitmek daha babayiğitlik benceYolu açık olsun Akhisar'a takıp gitti şampiyonluk geldi baya katkı sağladı![]()