Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
O iş kolpaydı ortada teklif falan yokPremier Lig de 19 saat 13 dakika sonra transfer dönemi kapanıyor. Diagne için çoktan haber çıkması lazımdı olmayacak galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O iş kolpaydı ortada teklif falan yokPremier Lig de 19 saat 13 dakika sonra transfer dönemi kapanıyor. Diagne için çoktan haber çıkması lazımdı olmayacak galiba
Abi yapılan transferlerde beğenmediğim yok, ilgilendiğimiz oyuncular da ortada ben memnunum. Sonuçta Ünal Aysal ın da aldığı forveti hatırlıyorum pandev yanındaki aldığını hatırlamıyorum bileGeçen seneyi kastettim zaten, aynı yönetimdi![]()
Benden baştan inanmamıştım ama Seten yazınca olacak herhalde demiştimO iş kolpaydı ortada teklif falan yok
levent tüzemen bir yöneticiyle görüşmüş rahat olun bitti o iş gibilerinden konuşmuş neredeyse dökülecekti levent tuttu kendini
Doğum günü ne zaman renkdasŞaka maka 10 gün önce söylediğim olacak galiba
Falcao bana doğum günü hediyesi olarak gelecek bu gidişle![]()
12 ağustos renktaşımDoğum günü ne zaman renkdas
Marcao sağ ayaklı bir stoper olsa şu anda takımda ilk 18'e bile giremezdi. Potansiyeli ise defansa yönelik değil maalesef. Takımı iyi hücuma çıkaran direkt paslar atması ve bunu gerçekten iyi yapması sonucunda oyunu rakip sahaya yıkmamızda aşırı işe yaraması. Ama Benfica maçında da aşırı kritik bir hata yaptı ve ilginçtir kimse bir kelime etmedi Marcao'ya. Benfica turunu Marcao ve hakem sayesinde kaybettik biz hatırlatırım.Sen tenis izle bence.adamdaki potansiyeli görmüyorsunuz hemen asalim keselim
12 ağustos renktaşım
akhisar maşındaki gibi oynarsak mağlup oluruz..ben hiç beğenmedim takımı bu akşamDenizli fena bir takım değil baya zor maç olacak.Umarım kazanırız.Önemli galibiyetle başlamak.
Abi transfer mevzusunda haftalarca ne konuşuluyor cidden ya. Bir araya gelip konuşursun anlaşırsın veya anlaşamazsın biter mesele. Aylarca neyi tartışıyorlar, güvercinle mi haberleşiliyor anlamadım ki.
Reis Mersinin neresinden?Falcao olmuş agalar. Başkan falan olmuyorsa ne falcao’su derlerdi sanırım. Bu iş olmuş. Olmasıysa şu tavırlardan sonra muazzam yangın çıkar. Ben bile yangın tayfadan olmamama rağmen şu laflardan sonra Mersin’den yangını başlatırım.