Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 numara geldi mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Falcao Atm'de oynadığı zamanlar bana Galatasarayın nasıl bir forvete ihtiyacı var diye sorduklarında ismini verirdim direkt işte onun gibi diye şimdi rüyalar gerçek oluyor

evet bugün premier ligte transferin son günü bakalım ne olacak acaba diyorum cenk-onyekuru- Schnedirlein kiralık yaparmıyız :)

Dün maçta görülen şeyler

1) Onyekuru kesinlikle şart takım 2 sezondur kanatlardan akıyordu. Bu maç özelinde durarak oynayan 3 sene önceki besiktasa dönmüşüz. Babel ile hızlı oyun oynayamayız

2) Orta saha acil takviye diye bağırıyor. Seri ile uyumlu sağlam fizikte adam almamız lazım.

3) Yine her sezon başı olduğu gibi forvet sıkıntısı son top sıkıntısı boy gösterdi. Neyse ki falcao için umutlandık geliyor herhalde. Falcao'nun yanına scout transferide olur

Fernando Muslera
Mariano Filho
Marcao
Luyindama
Nagatomo
Bakayoko
J.M.Seri
Feghouli
Belhanda
Babel - Onyekuru
Falcao

ıslandım.

Son 2 sezondur iç sahada mağlubiyet yüzü görmedik sanırım. O seri 3 sezona çıkar kafadan.

Onyekuru'nun Monaco'yla kesin anlaştığı ve imza için 1-2 gün içinde Monaco'ya gideceği yazıyor basında. Bence artık Onyekuru hayalinden vaz geçmeliyiz. Bu saatten sonra bir kanat gelecek olursa o da Arda olur diye düşünüyorum.

Günaydın. ne yapıp edip sağlam fiziki müdahaleden kaçmayan adam eksiltebilen ön libero almamız lazım. Mensah falan diyorlar aman diyim mensah iyi adam ama bize şu an uyacak oyuncu değil mensahın yerinde seri var. Falcao artık geldi olarak varsayıyorum. kostas diagne ozorn giderse son kalan yabancı hakkımızı mutlaka onyekurudan yana kullanmamız lazım. babel ve feg çok çok iyi oyuncular ama aynı tarz oyuncular hemen hemen. bize bir kanatta onyekuru tarzı oyuncu şart. emre mora çok güvenemiyorum. onyekuru her önemli maçta öyle yada böyle gol atıyordu sürekli golle burun buruna kalan bir oyuncu. benim görüşüm:
bakayoko ( yukarıda tarif ettiğim profile uyuyor)
falcao
onyekuru
mehmet özcan
cenk tosun (diagne kostas giderse)
mert çetin vs bir tane türk stoper ( keşke olsa da kaan ayhan olsa)
bu 6 oyuncuyu alırsak harika bir transfer dönemi geçirmiş oluruz.

olaki elneny falan gelirse gerçekten yıkılırım 6 numara transferi çok önemli çünkü gördüğüm kadarıyla seri yırtıcı çok mücadele eden bir oyuncu değil daha çok pasör tarzı bir oyuncu elneny de aynı tarz adam. aman diyim...

Marcao ve Luyindama bu lig için fazla stoperler. Akhisar'ı fazla küçümseyen bir dizilişle çıktık sahaya. Futboldaki takımlar arası farklar o kadar fazla değil artık. Ümraniye gelir eler laubali olursan.

Seri'den 6 olmaz. 3 tane 8'le de oynamaz bu takım. Marcao ve Luyindama'yı kötü gösteren kendi laubalilikleri dışında gerçek bir 6'mızın olmaması. Orta sahada 2 pas yapan takımın oyuncuları karşılarında ilk olarak stoperleri bulmayacak. Seri'yi gerçek yerine çekmemiz sonrası ve iyi bir kesici sonrası iki stoperimiz de gerçek kimliğine bürünür. Erman hocanın gazına gelip gömmeyelim. CL için yeterli mi değiller mi bende hala soru işareti. Forma garantili olmamaları gerekiyor. Deneyimli bir stoper mutlaka gerekiyor takıma hep söylüyorum burada. Feghouli gibi savaşarak almaları gerekir formayı. İkameleri Ahmet. :sneaky:

Takım uyumsuz henüz. ilk 5 haftayı asgari puan kaybıyla geçmemiz lazım. Fener'e çakarak sezona hazırız diyeceğiz bence.

Şu Falcao gelişi ve Diagne olası gidişi/kalışı kesinleşse de sonraki hamlelere geçebilsek artık. Çok sıkıldım ikisinin belirsizlik durumundan da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt