Mehmet Akif Yüksel
Kırmızı Üye
- 21 Ağustos 2014
- 1.684
- 478
- 953
Yaşayan en iyi ilk 3 golcuden biri Falcao siz ne diyorsunuz beyler adam geliyor..
Şu diagne gitsin Falcaodan daha çok sevinecem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakayoko Monaco performansını gösterebilirse 2 sinin toplamından daha iyi futbolcu.Az önce arabada radyo spor dinliyordum,bir taraftarımız bağlandı dün maçı locadan izlemiş Cengiz Başkanı görmüş nazikçe sordum dedi adam,Falcao ok ama Monaco'yu çözmeye çalışıyoruz demiş ,6 numara için de herkesin bildiğini yani Hanedar'ın İngiltere'de bu iş için olduğunu. Bu arada sanırım 3 alternatif var Elneny,Morgan ve Bakayako. Futboldan anlayan bir arkadaşım var burayı da yıllardır takip eder ama üye değil sıkı Galatasaraylıdır. Ona göre Elneny gelmemeli,bize en uygun Schnedirlein dedi. Ben 3 ünü de çok izlemedim bu üçünden hangisi iyi beyler bizim için ?
En uygunu Morgan değil Bakayoko bizim için. Morgan pas dağıtır fizik gücü yüksek değil. Bize ısıran rahatsız eden dinamik adam lazım. Tabi bunlar Cl için. Ligi elneny bile götürürAz önce arabada radyo spor dinliyordum,bir taraftarımız bağlandı dün maçı locadan izlemiş Cengiz Başkanı görmüş nazikçe sordum dedi adam,Falcao ok ama Monaco'yu çözmeye çalışıyoruz demiş ,6 numara için de herkesin bildiğini yani Hanedar'ın İngiltere'de bu iş için olduğunu. Bu arada sanırım 3 alternatif var Elneny,Morgan ve Bakayako. Futboldan anlayan bir arkadaşım var burayı da yıllardır takip eder ama üye değil sıkı Galatasaraylıdır. Ona göre Elneny gelmemeli,bize en uygun Schnedirlein dedi. Ben 3 ünü de çok izlemedim bu üçünden hangisi iyi beyler bizim için ?
Elneny fena değil aslında iş yapar.Az önce arabada radyo spor dinliyordum,bir taraftarımız bağlandı dün maçı locadan izlemiş Cengiz Başkanı görmüş nazikçe sordum dedi adam,Falcao ok ama Monaco'yu çözmeye çalışıyoruz demiş ,6 numara için de herkesin bildiğini yani Hanedar'ın İngiltere'de bu iş için olduğunu. Bu arada sanırım 3 alternatif var Elneny,Morgan ve Bakayako. Futboldan anlayan bir arkadaşım var burayı da yıllardır takip eder ama üye değil sıkı Galatasaraylıdır. Ona göre Elneny gelmemeli,bize en uygun Schnedirlein dedi. Ben 3 ünü de çok izlemedim bu üçünden hangisi iyi beyler bizim için ?
Takımın kanayan yarası 6 numaraydı, bütün deplasman oyunumuzun rezilliği bana göre Fernando yüzündendi. Şimdi onun yerine gidip daha kötü birini getiriyoruz. Elneny gelirse bu sezonda deplasman galibiyetleri kabus olur.Elneny fena değil aslında iş yapar.
Bakayoko hayal.
Bakayoko da gelirse artık beni tutmayın kesin boşalırım
Cok yorucu bu transfer donemleri
Sinir uclarimizla oynuyor
kaçıncı sayfadasınSayfa 213 teyim. Umarım 230 larda Falcao gelmiştir.
Gerçek