Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
33 yaşında el freni babel'e senelik 3.3 milyon euro verirsen tekmeye kafa sokan stoperin tabi canı sıkılır.
Gelsin kendisi tekmeye kafa soksun diye düşünür.

Hele birde şener ve jimmy'nin aldığı ücreti görmüş iseler o zaman hiç mücadele edip sakatlık riski almazlar.
Ki bence çok haklılar.

Yedek oyuncu ve katkı vermeyeceği belli olan yaşlı oyunculara, ilk 11 de oynayanlardan daha fazla para vermeyeceksin.
Aksi halde takım ruhu filan kalmaz ortalıkta.

El freni Babel diyip leş muamelesi yapmak yanlış.

Babel maç sonunda bile defans yapıyordu, takım disiplininden kopmadı.Oyun tarzı böyle, daha çok ayağına istiyor topu.Aldığı top oranınca da çok az top kaybıyla oynadı, bu çok iyi bir şey takım için.Ters kanattan gelen ortalarda yarattığı tehlike de cabası.

Konuşsak kattığı çok artı çıkar.El freni diyip kötülemek olmamış.

Şimdi abdurrahim albayrak'ın falcao'yu takip etmesi kesinlikle tesadüf değildir

Bu iş kesin bitmese böyle risk almazdı çünkü takip ettiği insanlar hep yakın dostları ya da Galatasaray futbolcuları.
Bu iş bitmiş gibi

Premier Lig'de Deadline Day

Neyi bekliyorlar onu merak ediyor millet
Dün falcao izin almıştır yazıyım mı instagram'dan diye
Bunlarda yaz seni zaten yarın kapa bildirecegiz demislerdir. Sanıyorum 2 milyon euro ödemeyi kabul etti bizimkiler

Şimdi sosyal medya ekibi geceden başlamıştır calışmaya. Bugün 18:45 gibi alev topu bekliyorum 19:05 kap ve sosyal medyanın kitlenmesi yaşanacak olaylar

Kolombiya'da maçlarımız hangi kanalda? Yayın yoksa sadece bizim maçları bile alabilirler.

Falcao işkence ediyorlar herhalde o nasıl bir story. Monaco ayını denk al la;-)

IMG_20190808_071906.webp

Az önce arabada radyo spor dinliyordum,bir taraftarımız bağlandı dün maçı locadan izlemiş Cengiz Başkanı görmüş nazikçe sordum dedi adam,Falcao ok ama Monaco'yu çözmeye çalışıyoruz demiş ,6 numara için de herkesin bildiğini yani Hanedar'ın İngiltere'de bu iş için olduğunu. Bu arada sanırım 3 alternatif var Elneny,Morgan ve Bakayako. Futboldan anlayan bir arkadaşım var burayı da yıllardır takip eder ama üye değil sıkı Galatasaraylıdır. Ona göre Elneny gelmemeli,bize en uygun Schnedirlein dedi. Ben 3 ünü de çok izlemedim bu üçünden hangisi iyi beyler bizim için ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt