Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Saaa
Dün gece acayip şeyler olmuş
Bu gelismeler ışığında bugün kap bekliyorum
Dün gece acayip şeyler olmuş
Bu gelismeler ışığında bugün kap bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O herifin ismini gördükten sonra okuma zaten. İlgi çekmek için yapıyor ya da zihinsel sıkıntıları var.
33 yaşında el freni babel'e senelik 3.3 milyon euro verirsen tekmeye kafa sokan stoperin tabi canı sıkılır.
Gelsin kendisi tekmeye kafa soksun diye düşünür.
Hele birde şener ve jimmy'nin aldığı ücreti görmüş iseler o zaman hiç mücadele edip sakatlık riski almazlar.
Ki bence çok haklılar.
Yedek oyuncu ve katkı vermeyeceği belli olan yaşlı oyunculara, ilk 11 de oynayanlardan daha fazla para vermeyeceksin.
Aksi halde takım ruhu filan kalmaz ortalıkta.
Neyi bekliyorlar onu merak ediyor milletŞimdi abdurrahim albayrak'ın falcao'yu takip etmesi kesinlikle tesadüf değildir
Bu iş kesin bitmese böyle risk almazdı çünkü takip ettiği insanlar hep yakın dostları ya da Galatasaray futbolcuları.
Bu iş bitmiş gibi
Beinsportsdaki aciklamayi kimse izlemedi galiba? Ben ümidimi yitirdim baskan elimizdeki futbolculara sahip cikalim diyo yine bariyerlerden bahsetti
Dün falcao izin almıştır yazıyım mı instagram'dan diyeNeyi bekliyorlar onu merak ediyor millet