Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az önce arabada radyo spor dinliyordum,bir taraftarımız bağlandı dün maçı locadan izlemiş Cengiz Başkanı görmüş nazikçe sordum dedi adam,Falcao ok ama Monaco'yu çözmeye çalışıyoruz demiş ,6 numara için de herkesin bildiğini yani Hanedar'ın İngiltere'de bu iş için olduğunu. Bu arada sanırım 3 alternatif var Elneny,Morgan ve Bakayako. Futboldan anlayan bir arkadaşım var burayı da yıllardır takip eder ama üye değil sıkı Galatasaraylıdır. Ona göre Elneny gelmemeli,bize en uygun Schnedirlein dedi. Ben 3 ünü de çok izlemedim bu üçünden hangisi iyi beyler bizim için ?
Bakayoko Monaco performansını gösterebilirse 2 sinin toplamından daha iyi futbolcu.
Bakayoko > Schnederlin > Elneny

Az önce arabada radyo spor dinliyordum,bir taraftarımız bağlandı dün maçı locadan izlemiş Cengiz Başkanı görmüş nazikçe sordum dedi adam,Falcao ok ama Monaco'yu çözmeye çalışıyoruz demiş ,6 numara için de herkesin bildiğini yani Hanedar'ın İngiltere'de bu iş için olduğunu. Bu arada sanırım 3 alternatif var Elneny,Morgan ve Bakayako. Futboldan anlayan bir arkadaşım var burayı da yıllardır takip eder ama üye değil sıkı Galatasaraylıdır. Ona göre Elneny gelmemeli,bize en uygun Schnedirlein dedi. Ben 3 ünü de çok izlemedim bu üçünden hangisi iyi beyler bizim için ?
En uygunu Morgan değil Bakayoko bizim için. Morgan pas dağıtır fizik gücü yüksek değil. Bize ısıran rahatsız eden dinamik adam lazım. Tabi bunlar Cl için. Ligi elneny bile götürür

Elneny fena değil aslında iş yapar.

Bakayoko hayal.

Halil Dervişoğlu'nun yeni takımı belli oldu!
08.08.2019

Bir dönem Trabzonspor'un da ilgilendiği HalilDervişoğlu'nun yeni takımı duyuruldu.

Sparta Rotterdam'da forma giyen genç golcünün yeni durağını babası sosyal medya üzerinden açıkladı.

Muzaffer Dervişoğlu, "Kısmet adayaymış. Brentford FC Halil'i transfer etti. Yarın adaya yolculuk var" ifadelerini kullandığı bir paylaşımda bulundu.

Championship ekibi Brentford'ın bu transfer için Sparta Rotterdam'da 3 milyon euro bonservis ücreti ödeyeceği belirtiliyor.

Halil Dervişoğlu, geçen sezon 47 maçta 15 gol, 12 asistlik performans sergiledi. Sağ ve sol forvet olarak da görev alabilen genç yetenek, Türkiye U21 Milli Takım forması da giyiyor.

34CE17C9-104E-4058-BCEE-2881A6D1748F.webp

Bu gerçek mi?

Dün Akhisar maçında takımın oyununu leş gibiydi. Oyuncuların maçı ciddiye almamalarına veriyorum umarım lig maçında böyle oynamazlar yoksa daha ilk haftadan Denizli içimizden geçer. Şampiyonlar Ligini düşünemiyorum bile.

Her şeye rağmen şuan ki kadromuz geçen sezondan daha kötü olduğu bir gerçek. Gidenler gelenler olarak ele alırsak güç kaybı var. En az 2 net ilk 11 transferine ihtiyacı var Orta saha ve forvet lazım bu takıma.

Ayrıca takımda lider kaptan bir oyuncu yok bizim eski Melo, Sneijder tarzı hırslı takımı ateşleyecek sözü dinlenen bir oyuncu. Oynadığı zaman kıçını kaldıramayan Selçuk kaptanlık yapıyor o olmazsa kaleci Muslera. Kaleciden kaptan olmaz olmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt