Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonlar ligi için kesinlikle haklısın ama ligi götürür bir yıl daha. Şener ile Linnes'in de olduğunu düşünürsek sağ beke gerek duymazlar. Şampiyonlar ligi için düşündüğümüzde sağlam mevki çok az. Orada çok üst düzey takımlar var. Müthiş bir takım oyunu oynanmazsa işimiz kolay değil.
Ben şampiyonlar ligini hiç düşünmüyorum. Ordan artık gelebilecek en iyi başarı 3.lüktür dahası değil. Orayla olan makasta Avrupa'da gözden bitmiş oyuncuları almakla kapatılmaz asla. Mariano gibi savunmasi 0 bir bekimiz var, ortasahada ki şuan mevcut oyuncularımız yumuşak. Ve top kaybı çok yapacağız bu yıl. Bunlari temizleyecek adam şart. Ortasaha da hava üstünlüğü sağlayabilecek bi oyuncu şart her türlü. Schneiderlin falan ayağı iyi fakat bize yaramaz zaten adam bayağı düşüşte, durduramayiz

morgan schneiderlin gelsin 3 tane cift yonlu orta saha ile oynayalim.
zenci yada latin olmayan herkesi yumusak sanmayin bu arada
Eski fiziği yok ki Morgan'ın. Yani Manchester'ın cılız çocuklarına kaptırmıştı formayı düşün

Bu sene şampiyon olmamiz herşeyden çok önemli.
Gerek mali , gerek idarî, diger takimlarin icinde bulundugu durum.
Psikolojik faktorler ile herseylerini duman ederiz.
Ne kadar transferler olursa olsun çok zor bir süreçten gececek imparator ve ekibi.
Bu yüzden bu sene gelecek bir şampiyonluk önümüzde ki 5 yıli direk etki altina alacaktir.

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada hakemler gene formda başladı Halil Umut Meler belhanda pozisyonu nasıl kart verirken bile konuşuyor öfkeyle adam ayağını çekmiş direk kart penaltıyı zaten vermez alıştık fenerasyon başkanı gecenki açıklamaları bizim maçlar icin tesir etmiş.

Monaco yerine forvet almadığı müddetçe falcao transferi olmaz gibi.

Ben şampiyonlar ligini hiç düşünmüyorum. Ordan artık gelebilecek en iyi başarı 3.lüktür dahası değil. Orayla olan makasta Avrupa'da gözden bitmiş oyuncuları almakla kapatılmaz asla. Mariano gibi savunmasi 0 bir bekimiz var, ortasahada ki şuan mevcut oyuncularımız yumuşak. Ve top kaybı çok yapacağız bu yıl. Bunlari temizleyecek adam şart. Ortasaha da hava üstünlüğü sağlayabilecek bi oyuncu şart her türlü. Schneiderlin falan ayağı iyi fakat bize yaramaz zaten adam bayağı düşüşte, durduramayiz
Orta saha için Melo tarzı adam şart. Yakın zamanda takip etmedim sneiderlein'ı. Defans yapmamız gereken maçlarda hoca Linnes'i kullanır. Linnes geçen sene iyi olduğu için sözleşmeyi kapmıştı. Tarz olarak kim gibi biri lazım sağ beke?

Falcao ve Ahmet bulut bugüne kadar hep düzgün profesyonelliğe uygun açıklama yaptılar sözleşmeli futbolcunun yapması gerektiği gibi ama akşamki olay artık bittiğini gösteriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt