- 27 Ocak 2010
- 139.431
- 105.774
- 5.648
HO
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesin steroid.Yeni zellenda da 1 metre boyunda papağan fosili bulunmuş ulan acaba diyorum geçmiş zamanlarda canlıların boyutları daha mi hacimliydi dinazor falan da düşününce insan bir acaba diyor.
Dün biraz baktım yorumlara Deniz'i direk sağ açığa koyanlar mı dersin, 8 numaraya yazanlar mı dersin. Adama Feghouli muamelesi yapıyorlar. Deniz kariyer sezonunu 16/17'de yaşadı ve sonrasında hiç birşey oynamadı. Çok yakında sövmeye başlarlar.serçe7
Deniz hakkında ne düşünüyorsunuz dün fark yaratacak bir şey olmadı dümdüz bir oyuncu gibi geldi bana ayağı iyi aldığı her topu direk orta yapıyor serbest vuruş gibi bu en iyi yaptığı şey bu Zaten bunun dışında ne verebilir bize
Bunlar Deniz'i Ne Sanıyordu Acaba![]()
Orta saha için Melo tarzı adam şart. Yakın zamanda takip etmedim sneiderlein'ı. Defans yapmamız gereken maçlarda hoca Linnes'i kullanır. Linnes geçen sene iyi olduğu için sözleşmeyi kapmıştı. Tarz olarak kim gibi biri lazım sağ beke?
"Sert ve damarlı zenci oyuncu takıma şart" bu konuda mutabık olalım.Forumda sertlik ve agresifliğin ciddi anlamda karıştırıldığını düşünüyorum.. Sertlik fiziksel yapıyla alakalıdır mesela Donk sert bir oyuncu ama agresif mi kesinlikle değil..Engin baytar agresif bir oyuncu hırslı hırçın ama fiziksel olarak yumuşaktı..Umarım açıklayıcı olmuştur
Öyle zaten aga oksijen oranı milyonlarca yıl önce bugünkü seviyesinden çok daha fazlaydı kambriyen patlaması süresince ve sonraki birkaç milyon yıl boyunca canlıların boyu devasa büyüklükteydi bu sebebleYeni zellenda da 1 metre boyunda papağan fosili bulunmuş ulan acaba diyorum geçmiş zamanlarda canlıların boyutları daha mi hacimliydi dinazor falan da düşününce insan bir acaba diyor.
Yani seninki de soru ne bilelim biz ne yapıyor he diagneyi sorsaydin cevap basitti,mala vuruyor derdik ama falcao zor bilmez millet.Acaba şuan Falcao napıyor
Oksijen miktarı ile alakalıydı herhaldeYeni zellenda da 1 metre boyunda papağan fosili bulunmuş ulan acaba diyorum geçmiş zamanlarda canlıların boyutları daha mi hacimliydi dinazor falan da düşününce insan bir acaba diyor.
kemerburgaz da ilerde en az florya kadar değerli olur orası villaların sürekli yapıldığı bir yer ormanı katletmezlerse tabiiFlorya çok çok çok deeğerli bir arazi baya ucuz paralara peşkeş çekildi
Schneiderlin'in hızlı olmasına gerek yokki. Adamın işi pres yapmak ve alan daraltmak olur Seri'nin yanında. Üstelik teknik bir oyuncu. Biraz yavaş biraz güçsüz ama yumuşak değil.
Harikulaleydd bir döngüO Monacoya gitsin, Diagne katara ve Falcao bize gelsin.
Admin Luyindama'yı 2-3 gün önceden biliyordum demiştin.Falcao konusunda var mı bilgin er meydanında görelim seni@Keramettin TANRIVERDİ
Florya nın hepsi bizim değil..Florya çok çok çok deeğerli bir arazi baya ucuz paralara peşkeş çekildi
Bilmiyordum ben şok şu an eşit agirlikciydim zatenÖyle zaten aga oksijen oranı milyonlarca yıl önce bugünkü seviyesinden çok daha fazlaydı kambriyen patlaması süresince ve sonraki birkaç milyon yıl boyunca canlıların boyu devasa büyüklükteydi bu sebeble
F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi