Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serçe7

Deniz hakkında ne düşünüyorsunuz dün fark yaratacak bir şey olmadı dümdüz bir oyuncu gibi geldi bana ayağı iyi aldığı her topu direk orta yapıyor serbest vuruş gibi bu en iyi yaptığı şey bu Zaten bunun dışında ne verebilir bize

Bunlar Deniz'i Ne Sanıyordu Acaba :LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO:
Dün biraz baktım yorumlara Deniz'i direk sağ açığa koyanlar mı dersin, 8 numaraya yazanlar mı dersin. Adama Feghouli muamelesi yapıyorlar. Deniz kariyer sezonunu 16/17'de yaşadı ve sonrasında hiç birşey oynamadı. Çok yakında sövmeye başlarlar.

Orta saha için Melo tarzı adam şart. Yakın zamanda takip etmedim sneiderlein'ı. Defans yapmamız gereken maçlarda hoca Linnes'i kullanır. Linnes geçen sene iyi olduğu için sözleşmeyi kapmıştı. Tarz olarak kim gibi biri lazım sağ beke?

bana kalacak olursa timothy fosu mensah'ı alırdım opsiyonlu kiralardım. sakat değilse eğer. fiziği çok iyi, hız var, mücadeleci

Forumda sertlik ve agresifliğin ciddi anlamda karıştırıldığını düşünüyorum.. Sertlik fiziksel yapıyla alakalıdır mesela Donk sert bir oyuncu ama agresif mi kesinlikle değil..Engin baytar agresif bir oyuncu hırslı hırçın ama fiziksel olarak yumuşaktı..Umarım açıklayıcı olmuştur
"Sert ve damarlı zenci oyuncu takıma şart" bu konuda mutabık olalım.

Diğer takımların da durumunu göz önünde bulundurunca bu sene eşik gibi şampiyon olup atlarsak iyi kadro yapılanmasıyla o.lyon gibi 6-7 senelik şampiyonluk görebiliriz gibime geliyor. Umarım hoca aynı tutku ile devam eder.

Yeni zellenda da 1 metre boyunda papağan fosili bulunmuş ulan acaba diyorum geçmiş zamanlarda canlıların boyutları daha mi hacimliydi dinazor falan da düşününce insan bir acaba diyor.
Öyle zaten aga oksijen oranı milyonlarca yıl önce bugünkü seviyesinden çok daha fazlaydı kambriyen patlaması süresince ve sonraki birkaç milyon yıl boyunca canlıların boyu devasa büyüklükteydi bu sebeble

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Schneiderlin'in hızlı olmasına gerek yokki. Adamın işi pres yapmak ve alan daraltmak olur Seri'nin yanında. Üstelik teknik bir oyuncu. Biraz yavaş biraz güçsüz ama yumuşak değil.

rdas söylediğin özellikler eskiden bu oyunda B- seviyedeyse artık o seviyenin çok uzaklarında olduğu için acayip düşüşte. form geçici klas kalıcıdır ancak ortasaha için form çok önemli. özellikle defansif orta saha alacaksak az çok piyasası halen olan biri olması lazım. Bakayoko gibi.

Bu takimin en buyuk sorunu antreman yapmamalari

Taraftarlar icin floryadan hergun foto cekip sonra topluca fifami oynuyorlar

Dun betim benzim atti o derece dehsete dustum oynanan oyunu gorunce

Öyle zaten aga oksijen oranı milyonlarca yıl önce bugünkü seviyesinden çok daha fazlaydı kambriyen patlaması süresince ve sonraki birkaç milyon yıl boyunca canlıların boyu devasa büyüklükteydi bu sebeble

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bilmiyordum ben şok şu an eşit agirlikciydim zaten
indir (3).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt