Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apooooo nerede Falcao? Takip etmekle olmuyor bu iş! Alıp getireceksin. Öyle yayvan yayvan teşekkür edeceksin yine akrabasına, çoluğuna, çocuğuna.

monci Retweetledi

İBRAHİM SETEN

@ibrahimseten

·
6 Ağu

#diagne

aston villa diagne’yi istedi..

teklifleri 10 milyon €..

g.saray 13 istedi.. pazarlık sürüyor..

İBRAHİM SETEN

@ibrahimseten

·
22 Haz

diagne —- > al nasrr..

diagne yıllık 4 milyon euro’ya anlaştı..

g.saray 16 milyon euro bonservis istedi..

al nasrr 13 verdi..

pazarlık bitmek üzere..

İBRAHİM SETEN

@ibrahimseten

·
18 Tem

medya falcao transferini çoktan bitirmiş..

yıllık 7-8 milyon €’luk maaşlar havada uçuşuyor.. ben de diyorum ki:

kimse rüya görmesin..

33’lük topçuyu bu rakamlara transfer, takımın ücret skalasını sabote etmek olur..

buna da en başta fatih terim izin vermez.. NOKTA

İBRAHİM SETEN

@ibrahimseten

·
20 Tem

al nassr yöneticileri, diagne'nin transferini bitirmek için bu geceki afrika kupası finalini tribünden takip etti..

hedefleri diagne'yi ikna etmek...

g.saray'a yapılan teklif hala 13 milyon €..

g.saray ise 15’te ısrarlı..

bu işten ekmek çıkar..

takipte kalın..

Karton Baron olur bu adamdan anca :)
Falcao'ya herkes bitti derken bi o bitmedi demişti. Bence en güvenilir isim hala Seten'dir.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Igor Tsyganyk'e adlı Ukraynalı gazeteci Yaremcuk için Galatasaray'ın resmi görüşmelere başladığını söylemiş. Şuan görüşmeler devam ediyormuş.

Yeni başlayan Belçika liginde 4 maçta 4 gol 2 asist yapmış.

Bu Falcao tarafıyla ilgili hala mı soru işareti var bu yabancı muhabirler için Falcaonun yorumu değer taşımıyor mu yoksa haberleri mi yok adam daha ne yapacak Galatasaray a gidecem mi yazsın kıskançlık seziyorum Monaco nun inadı kırıldığı zaman bu iş resmiyete dökülür de Monaconun derdi çözülebilmiş değil 1 aydır yok bonservis istiyolar yok forvet almadan olmaz yok hoca göndermek istemiyor yok mendes mls götürcek mal olduk iyice naber diye sorana falcao diye cevap verecek duruma geldik

Bu gece Falcao artık Galatasaray'ı takip eder. Her gece bsyler oluyor.

Biraz Fransız ve ispanyol gazetelerini karıştırdım;

Monaco Ben Yedder'i istiyor Ben yedder de Monaco 'ya gitmeye sıcak bakıyor kendisine yapılan çin transfer tekliflerini öncesinde red etmiş. Sevilla Yedder'i satmak istiyor ve sözleşmesinde yazan 40M€ istiyor. Anlaşma olmuyor. Daha sonra Lopes Ben Yeder takası gündeme geliiyor. Bu noktada Sevillanın isteyeceği ücret hakkında bişey yazmıyor ama daha neticede bir anlaşma yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt