Ozan Aparı
Büyük Kaptan
- 21 Şubat 2010
- 20.646
- 2.984
- 2.313
Bu sefer gündüz geldi,gece gelmiyor olacak gibi dur bakalım değişiklik iyidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu açıklamadan haberim yoktu.Neden böyle şeyler yapıyorsun.Adamlar biz transferi kapattık diyor.Forvet oyuncusuna ihtiyacımız yok diyor.Teklif filan yok diyor.Sen fiyat yüksetebilir diyorsun.Sorun ne?
Şükrü Hanedar'ın bugün Tottenham'lı yöneticilerle konuştuğu söyleniyor. Londra da Bill Nicholson Way'de Tottenham'lı yöneticilerle bir araya gelmiş.
Halil dervisoglu > Brentford
6 ay kira spartada kalicak...
Bok gibi yavkanka zanka iyimi
olumsuz bir şey yok şu an durum stabilAllah aşkına yine ne oldu Falcao ile ilgili olumsuz biri yazsın ya
Chelsea, Batshuayi'yi kimseye satmaz adamların transfer yasağı var ve ellerinde forvet olarak Giroud, Batshuayi ve Abraham kaldı.
Okudum haberi hocam. Gazete manşetlerini tahmin edebiliyorum "Monaco'yu ikna edemeyen Cimbom, Falcao için devre arasına söz kesti"olumsuz bir şey yok şu an durum stabil
Yangın yapmanın sebebini öğrenebilir miyim renktaşWanyamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sağlamsa çig çiğ et yer.
Batshuayi bizim formayı giymiştilampard bu saatten sonra batshuayi oynatmaz. adamlar zaten tek forvet oynuyorlar. ikinci forvet de abraham. geçen yıl aston villada efsaneydi. o yüzden batshuayi sürekli oynayacağı bi takıma gider.
Yangın yapmanın sebebini öğrenebilir miyim renktaş
Mendes bu ne yapacağı belli olmaz ama iş falcao da bitiyor.Biz en az 1 hafta daha beklerizOkudum haberi hocam. Gazete manşetlerini tahmin edebiliyorum "Monaco'yu ikna edemeyen Cimbom, Falcao için devre arasına söz kesti"![]()