Cenk Özdemir
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 4.684
- 2.730
- 698
El Neny’nin arap olması, az maaş alması ve talibinin olmaması birleşince bize gelme olasılığı baya yüksek gibi görünüyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baktim simdi en son glikin paylasimini begenmisDegil. Kardes cekti .
Silmis iste . Bizde baktik herhaldeBaktim simdi en son glikin paylasimini begenmis
Senin arkadaş mıDegil. Kardes cekti . Scofiled screeni silmeden
Kime bakalımya ali naci aston villa 10 teklif etti pazarlık sürüyor dedi 3 saat sonra aston kaynakları ciddi bir ilgi yok dedi ne bakıyon sen ali naciye
150 milyon oyroHem pasör, hem aynı zaman fizikli ve saldıran DOS istiyorsa ?
Yok benim kardesim bu screeni cekti. Scofild kufurlerden dolayi silmedenSenin arkadaş mı
Seni bi keklerim felegin sasar. Ben bastan diyorum falcao felan hayal. Gordugumuzu paylasiyoruzPff yeter milleti keklemeye çalıştığın
Crystal Palace are close to agreeing a deal to sign James McCarthy from Everton for up to £8.5m, Sky Sports News understands.
@Hayri Cund MCCARTHY ile basarilar hayri m8
Ben de isterim bu adam yiyen zenciyi de bizim ligde oynamakiçin maaşından fedakarlık yapmaz zannımca. Napoli'nin ilgisi varmış galiba o yönde bir gelişme olabilir. Elneny Schneiderlin ikilisinden ben Elneny'i isterdim. Elneny daha hareketli ve çalışkan bir oyuncu.Bakayoko eğer ilk11 olacağı bir kulüpte oynamak istiyorsa seve seve fedakarlık yapacak ücret konusunda çünkü o paraları hiçbir Avrupa kulübü vermez ona
Hakan Ünsal'ın absürt golleri var baya bu+rangers bir de beşiktaşa yapıştırdıkları geldi aklıma hepsi de uzaktan.