Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakayoko'yu kiralasak dahi seneye elimizde tutmamız imkansız. Fakat Schneiderlin ve Elneny seçenekleri bu açıdan daha makul. Ayrıca Bakayoko en az 3,5 4 milyon net ücret talep eder. Biz o bölgede oynayacak bir oyuncuya en fazla 3 milyon verebiliriz. Elneny'nin ücreti baya makul. Vergiler kesilmeden 2,5 milyon pound alıyor. Schneiderlin ise 5,5 milyon pound alıyor. Schneiderlin 2.8-3 milyon euroya fit olur. Elneny 2 milyon euroya falan gelir. Yani bu iki aday Bakayoko'dan daha muhtemel ve makul ona göre hazırlayın kendinizi.

hoca nasıl bir 6 numara istiyor o önemli pasör oyun kuran birinimi yada cok teknik degil ama fizikli saldırgan bir oyuncumu

morgan farklı profil bakayoko farklı el neny farklı ,ben anlamadım acıkcası
Büyük ihtimal Nainggolan ilk tercihti o olmayınca ona benzer bir adam aramaya başladılar ama bu ismi geçenlerin hiçbiri ona benzemiyor bende anlamadım

Morgan'in iyi bir aile yasantisi var sanki..Duzgun karakterli birine benziyor..Hoca bu tarz seylere de dikkat ediyor artik bence

el nenyi türkün biri twitterda yazdı ingiliz gazeteci görüp rt attı oradan çıktı olay neden hala gündemde

3771CE5E-8132-4B50-8719-78C381452BDB.webp

Bu da falcao

Bakayoko'yu kiralasak dahi seneye elimizde tutmamız imkansız. Fakat Schneiderlin ve Elneny seçenekleri bu açıdan daha makul. Ayrıca Bakayoko en az 3,5 4 milyon net ücret talep eder. Biz o bölgede oynayacak bir oyuncuya en fazla 3 milyon verebiliriz. Elneny'nin ücreti baya makul. Vergiler kesilmeden 2,5 milyon pound alıyor. Schneiderlin ise 5,5 milyon pound alıyor. Schneiderlin 2.8-3 milyon euroya fit olur. Elneny 2 milyon euroya falan gelir. Yani bu iki aday Bakayoko'dan daha muhtemel ve makul ona göre hazırlayın kendinizi.
Bakayoko eğer ilk11 olacağı bir kulüpte oynamak istiyorsa seve seve fedakarlık yapacak ücret konusunda çünkü o paraları hiçbir Avrupa kulübü vermez ona

Morgan Schneiderlin-Jean Michael Seri önlerinde Younes Belhanda.

Pas alışverişi muazzam olur. Deplasmanlarda kilit paslarıyla sonucu değiştirebilirler.

Schneiderlin'in fiziği 6 numara için yeterli ayrıca.

hoca nasıl bir 6 numara istiyor o önemli pasör oyun kuran birinimi yada cok teknik degil ama fizikli saldırgan bir oyuncumu

morgan farklı profil bakayoko farklı el neny farklı ,ben anlamadım acıkcası
Hem pasör, hem aynı zaman fizikli ve saldıran DOS istiyorsa ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt