- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
hayırŞeref Aydın uğradı mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayırŞeref Aydın uğradı mı ?
Büyük ihtimal Nainggolan ilk tercihti o olmayınca ona benzer bir adam aramaya başladılar ama bu ismi geçenlerin hiçbiri ona benzemiyor bende anlamadımhoca nasıl bir 6 numara istiyor o önemli pasör oyun kuran birinimi yada cok teknik degil ama fizikli saldırgan bir oyuncumu
morgan farklı profil bakayoko farklı el neny farklı ,ben anlamadım acıkcası
Kardesim denedi. Wapp uzeri. Mavi tiklar geldi ardindan blok xdkendini menajer olarak tanıtıp bir ara bakalım.
Paylasmam tabikiAcikta paylaşmayin sakın
Suç
Hic izlemedim renktasTsnin aldigi şorlot iyi mi yorumlar misiniz palace i takip ediyorsaniz
Ali naci de yazdı ilgi var demek kiel nenyi türkün biri twitterda yazdı ingiliz gazeteci görüp rt attı oradan çıktı olay neden hala gündemde
Fake
Bakayoko eğer ilk11 olacağı bir kulüpte oynamak istiyorsa seve seve fedakarlık yapacak ücret konusunda çünkü o paraları hiçbir Avrupa kulübü vermez onaBakayoko'yu kiralasak dahi seneye elimizde tutmamız imkansız. Fakat Schneiderlin ve Elneny seçenekleri bu açıdan daha makul. Ayrıca Bakayoko en az 3,5 4 milyon net ücret talep eder. Biz o bölgede oynayacak bir oyuncuya en fazla 3 milyon verebiliriz. Elneny'nin ücreti baya makul. Vergiler kesilmeden 2,5 milyon pound alıyor. Schneiderlin ise 5,5 milyon pound alıyor. Schneiderlin 2.8-3 milyon euroya fit olur. Elneny 2 milyon euroya falan gelir. Yani bu iki aday Bakayoko'dan daha muhtemel ve makul ona göre hazırlayın kendinizi.
ya ali naci aston villa 10 teklif etti pazarlık sürüyor dedi 3 saat sonra aston kaynakları ciddi bir ilgi yok dedi ne bakıyon sen ali naciyeAli naci de yazdı ilgi var demek ki
Degil. Kardes cekti . Scofiled screeni silmeden
Hem pasör, hem aynı zaman fizikli ve saldıran DOS istiyorsa ?hoca nasıl bir 6 numara istiyor o önemli pasör oyun kuran birinimi yada cok teknik degil ama fizikli saldırgan bir oyuncumu
morgan farklı profil bakayoko farklı el neny farklı ,ben anlamadım acıkcası