Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Bulut bizde 6 ay oynadi diye hatirliyordum ama 2 yil oynamis :)

Pana maçından sonra 1 yıl daha burada kalmak istiyorum dedi. Adam seneye bedavaya brezilyaya kaçacak büyük ihtimal. Bonservis falan alamayız Marianodan. 4 milyona almıştık bonservisini yılda da bonuslarla falan 2.7 milyon kazanıyor. 2-3 milyona satıp yerine genç bir sağ bek alabilseydik iyiydi.
Bu sene teklif aldık bence de direk geri çevirdi muhtemelen Ah keşke gideydi de kendisinin genci Gugayı alaydık

Monaco forvetleri;

Stevan Jovetic (29) Müzmin sakat
Pietro Pellegri (18)
Moussa Sylla (19)
Irvin Cardona (21)
Lyle Foster (18)

Güvenin oynatın bu çocukları salın Falcao'yu.

Sorun Monaco degil

Sorun mendes’in kendi oyuncularini pazarlamak istemesi

Monaco istese falcao’nun yerine aninda bi baskasini bulur ama mendes komisyon koparmak istedigi icin illa kendi oyuncusunu yani Silva’yi veya diaz’i getirmek istiyor olay bu

Mendes’i basimiza kral menajer ilan ettiler

Sirf komisyon kaldiracak kendi oyuncularini pazarlayacak diye milyonlarca insan gunlerdir cile cekiyor

Vaz gecelim falcao’dan görsün bakalim ebesinin komisyonunu

Burhan Can Terzi: "Diagne normal bir karakter değil. Al Rayyan kulübü ile Galatasaray 15 M € karşılığında anlaşmıştı. Diagne'yi de ikna ettiler ama son anda kafası karıştı ve kabul etmedi. Şu anda Aston Villa ile görüşülüyor."
lanet olası herif

bu 1

belhanda 2

Bos yaptigini? Evet. Keklemekmis, harbiden beyin felci geciriyorsun ara sira. Neyse iyi geceler ugrasamam seninle

Ayşegül feykiyle burada milleti kandırmadın mı ? Kandırdın

O resimle de yine kandırmaya çalıştın

Bu gece felç geçiren biri sensin bence aynen yat uyu iyi gelir

Son 24 saat hem Twitter’dan, hemde burdan banlandim. Kafayi siyiricaktim. Siteyi geri dondum, Falcaonun bi istiklal marsini soylemedigi kalmis. Yarinda cay filan icerken story atar artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt