Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.735
- 20.933
- 2.233
Ahmet Bulut bizde 6 ay oynadi diye hatirliyordum ama 2 yil oynamis 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allahın cezası herif!Burhan Can Terzi: "Diagne normal bir karakter değil. Al Rayyan kulübü ile Galatasaray 15 M € karşılığında anlaşmıştı. Diagne'yi de ikna ettiler ama son anda kafası karıştı ve kabul etmedi. Şu anda Aston Villa ile görüşülüyor."
ali naci en iyi teklif 9 demişti. iyi sallamış.15 verselerdi bizimkiler öyle böyle ikna ederlerdi
Bu sene teklif aldık bence de direk geri çevirdi muhtemelen Ah keşke gideydi de kendisinin genci Gugayı alaydıkPana maçından sonra 1 yıl daha burada kalmak istiyorum dedi. Adam seneye bedavaya brezilyaya kaçacak büyük ihtimal. Bonservis falan alamayız Marianodan. 4 milyona almıştık bonservisini yılda da bonuslarla falan 2.7 milyon kazanıyor. 2-3 milyona satıp yerine genç bir sağ bek alabilseydik iyiydi.
Bos yapma aydin bos yapma.Kimi keklemişiz :d
Mesela bu gece senin 2 kere girişimini gördüm ama neyse yöneticisin ya ses etmeyecez değil mi
angers maçında o golü atmıştı sanırım.Bence en güzeli deportivoya 25-30 mt den attığı aşırtmaydı, o golle kazanmıştık
Tskler hocam...
son1 soru
Falkao mu os transferi mi sana gore daha elzem
Hayalindeki 11 i dizmen mumkun mudur
Ahmet Bulut bizde 6 ay oynadi diye hatirliyordum ama 2 yil oynamis![]()
Bos yapma aydin bos yapma.
lanet olası herifBurhan Can Terzi: "Diagne normal bir karakter değil. Al Rayyan kulübü ile Galatasaray 15 M € karşılığında anlaşmıştı. Diagne'yi de ikna ettiler ama son anda kafası karıştı ve kabul etmedi. Şu anda Aston Villa ile görüşülüyor."
Bos yaptigini? Evet. Keklemekmis, harbiden beyin felci geciriyorsun ara sira. Neyse iyi geceler ugrasamam seninleHaha neyse ya şimdi biz kötü oluruz ama anladın sen![]()
Bos yaptigini? Evet. Keklemekmis, harbiden beyin felci geciriyorsun ara sira. Neyse iyi geceler ugrasamam seninle
musppa takilmayin almancinin hammaddesidir.Ayşegül feykiyle burada milleti kandırmadın mı ? Kandırdın
O resimle de yine kandırmaya çalıştın
Bu gece felç geçiren biri sensin bence aynen yat uyu iyi gelir