Alp Kaplanseren
Sarı Üye
- 8 Haziran 2019
- 152
- 118
- 238
5 m€ çok tuzlu kaçar ya zaten maaş felanda var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlı nöbetler beyler. Birbirinizi kırmayın uyduruktan konular için.
kaynak baya sağlam valla o kadarını bilememMonaco Falcao'yu gönderip forvet alacak olsa geçen hafta iş bitmişti. Belli ki almadan göndermek istemiyorlar.
Ağabey yarın Ahmet Bulut'un Fransa'ya uçacağı iddia edildiMonaco Falcao'yu gönderip forvet alacak olsa geçen hafta iş bitmişti. Belli ki almadan göndermek istemiyorlar.
Ulan modsun diye senin hakaretlerini mi çekeceğiz malın önde gideni asıl sensin
Ayşegül feykinin kimler tarafından açıldığını sende biliyorsun ama burada kendini iki yüzlülüğe vuruyorsun ya sen nasıl bir karaktersin(!) kendini bir sorgula derim
Klubun muhasebecisi de geldi.falcao ne olursa olsun bonservissiz alınmalı
5 milyon bonservisle 3 yıllık maliyeti neredeyse 22 23 milyon euro ediyor
bu da nereden baksan 13 14 milyon bonservis 2,5 3 milyon yıllıkla genç ve iyi bir santrafor alabiliriz demek
Forumun en buyuk trolu sen baskalarina trolluk yapiyorsun demek ayri bi ironi. Eger o kisinin kim oldugunu biliyorsam senin gibi asaglik, iftiraci olayim. Ahanda buyurBak şimdi inandım kesin bilmiyorsundur
Ben bile biliyorum ama sen bilmiyorsun hea .d
Ayrıca için de tutma dök zehrini bakalım ne olmuş ?
Aysegul hesabi yonetim tarafindan acilmis veya kullanilmis bir hesap degildir.
Olasi yanlis anlasilmalara karsi bu duruma noktayi koydum.
Aydin forumun en buyuk trollerindendir. Hatta Bundan dolayi ihrac yemistir. Ben daima adminlere danisip burada yazarim bu tur konulari. Kendilerine de sorun. Anca bos bos kuru iftiralar. Baska yaptigi yokAyip etmis olur oyle bir durum varsa ama sanmiyorum
Tekrarliyorum biliyorsam senin gibi iftiraci kotu bir trol olayim. Hatta daha ileriyle gidip modlugu birakip daha da foruma girmem. Senin gibi de zirlamam ihracimi kaldirin diyeÖyle olduğunu iddia etmedim zaten açan kişiyi biliyor Müsap
Forumun en buyuk trolu sen baskalarina trolluk yapiyorsun demek ayri bi ironi. Eger o kisinin kim oldugunu biliyorsam senin gibi asaglik, iftiraci olayim. Ahanda buyur
Aydin forumun en buyuk trollerindendir. Hatta Bundan dolayi ihrac yemistir. Ben daima adminlere danisip burada yazarim bu tur konulari. Kendilerine de sorun. Anca bos bos kuru iftiralar. Baska yaptigi yok
Tekrarliyorum biliyorsam senin gibi iftiraci kotu bir trol olayim. Hatta daha ileriyle gidip modlugu birakip daha da foruma girmem. Senin gibi de zirlamam ihracimi kaldirin diye