Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
önce bonservissiz

sonra 3 milyon

şimdi 5 milyon

bu ne arkadaş

falcaoya bonservis ve üzerine bir de 3 yıllığına yıllık 6 milyon mu vereceğiz

Haberlere bak. Falcao satılmadan forvet almayacaklarmış. 25 gündür forvet alsınlar falcao'yu bırakacaklar diye haberler yapılırken bu ne şimdi. 5 milyon istiyorlarmış bi de. hayırlı işler. Batshuayi ile biz ilgilenelim.

Önce bonservissiz dendi, sonra 5 milyon euro bonservis talebi medyaya düştü. Bunlar her şekilde bizim bonservisle Falcao'yu almamızı bekliyor. Sonrasında forvet bakacaklar.

falcao ne olursa olsun bonservissiz alınmalı

5 milyon bonservisle 3 yıllık maliyeti neredeyse 22 23 milyon euro ediyor

bu da nereden baksan 13 14 milyon bonservis 2,5 3 milyon yıllıkla genç ve iyi bir santrafor alabiliriz demek

Ulan modsun diye senin hakaretlerini mi çekeceğiz malın önde gideni asıl sensin

Ayşegül feykinin kimler tarafından açıldığını sende biliyorsun ama burada kendini iki yüzlülüğe vuruyorsun ya sen nasıl bir karaktersin(!) kendini bir sorgula derim

Ayip etmis olur oyle bir durum varsa ama sanmiyorum

Aysegul hesabi yonetim tarafindan acilmis veya kullanilmis bir hesap degildir.

Olasi yanlis anlasilmalara karsi bu duruma noktayi koydum.

falcao ne olursa olsun bonservissiz alınmalı

5 milyon bonservisle 3 yıllık maliyeti neredeyse 22 23 milyon euro ediyor

bu da nereden baksan 13 14 milyon bonservis 2,5 3 milyon yıllıkla genç ve iyi bir santrafor alabiliriz demek
Klubun muhasebecisi de geldi.
La Arkadas evinde ekmek parasının hesabini yapamayanlar gelmiş burada akıl.veriyor

Yonetim.ve Fatih Terim bilmiyorum u

Arkadaşlar bırakın hesap kitap yapmayı

POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bak şimdi inandım kesin bilmiyorsundur

Ben bile biliyorum ama sen bilmiyorsun hea .d

Ayrıca için de tutma dök zehrini bakalım ne olmuş ?
Forumun en buyuk trolu sen baskalarina trolluk yapiyorsun demek ayri bi ironi. Eger o kisinin kim oldugunu biliyorsam senin gibi asaglik, iftiraci olayim. Ahanda buyur

bence sorun monaconun forvet alması falan değil adamlar illa birilerini alırlar zaten falcao bu hafta oynayamıyor.sorun bizim şu an 5 milyon veremiyor olmamız

Öyle olduğunu iddia etmedim zaten açan kişiyi biliyor Müsap
Tekrarliyorum biliyorsam senin gibi iftiraci kotu bir trol olayim. Hatta daha ileriyle gidip modlugu birakip daha da foruma girmem. Senin gibi de zirlamam ihracimi kaldirin diye

Forumun en buyuk trolu sen baskalarina trolluk yapiyorsun demek ayri bi ironi. Eger o kisinin kim oldugunu biliyorsam senin gibi asaglik, iftiraci olayim. Ahanda buyur

Birader sen önce insanlara nasıl hitap edileceğini öğren ondan sonra konuşuruz

Şu tavra bak şunları ben yazsam direk konudan postalarlar neyse tarafsız modum diye geçin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt