Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hafta sonuna kadarda olmassa Falcao defterini kapatip diger isimlere yonelmeli, yoksa sonuc yine Diagne tarzi bi tranfser olacak
Şu andan itibaren ben de böyle bir kanıdayım
Kendimizi çok şartladık Falcao'ya
Ama artık gerçekten çok sıkmaya başladı
Umarım olumlu sonuçlanır.

Arif gibi bir adamı şimdi istesen bulamazsın şimdikiler topcumu be.

Dün gece bugun ıcın cok olumlu bakıyorlardı yöneticiler foss cıktı ne falcaoymuş ya valla hı gelmese üzülmeyeceğim soğudum

Yaziyorsada camur atmayacak. İftira atmayacak gerisi umrumda degil
İftira atıyorsa uyarı yollasana üstünde inatla duruyor ise.

Ayrıca ciddiden özelden hal edin hal edecek bir durum mevcut ise lütfen. Baya uzadı bu konu galiba transfer nöbet konusunda. Bazıları rahatsız oluyor baya galiba.

Modsun musap. Biraz gücünü kunlan yahu

İftira atıyorsa uyarı yollasana üstünde inatla duruyor ise.

Ayrıca ciddiden özelden hal edin hal edecek bir durum mevcut ise lütfen. Baya uzadı bu konu galiba transfer nöbet konusunda. Bazıları rahatsız oluyor baya galiba.

Modsun musap. Biraz gücünü kunlan yahu

Özelden küfürleşiyoruz şuan

Yarın sabah bu lequipe haberlerini hsnyldrm varya twitterda o çevirir inşallah

turan renktaş ikimize de bakar gibi
ya ben olayada yenı uyandım normalde de yenı uyandığım için mevzuya yabancı kaldım . gerıden gele gele okuyordum göndermeyi geç farkettim renkdas kusra bakma. daha 2 dk evvele kadar halen ne ekmeği ne turanı dıyordum
gönderme yaptğın konuda senin düşünce yapın doğru olan diye belirteyimde hafifletici sebep olsun. kusra bakma tekrar.

Biz boşuna uğraşıyoruz aslında. Transfer dönemi bitti bile. Ligler başladı başlıyor. Bundan sonra çöpten başka bir şey alamazsın. Parayı bastırıp alalım desek mümkün değil, harcayamıyoruz. Yönetim koskoca yaz transfer sezonunu heba etti. O kadar dedik, büyük takım haziranda transferini yapar, temmuzda son rötuşları çeker. Sezona ya o çok eşli dallama ile gireriz, ya son dakika Mitroğlu gibi bitik birini getirirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt