- 18 Mayıs 2011
- 53.237
- 57.149
- 4.613
Bu hafta sonuna kadarda olmassa, Falcao defterini kapatip diger isimlere yonelmeli, yoksa sonuc yine Diagne tarzi bi tranfser olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Masadan kalkmaya kalksak Monaco'nun bir zararı olmaz ki
En fazla 1 yıl daha oynatır Falcao'yu
Şu andan itibaren ben de böyle bir kanıdayımBu hafta sonuna kadarda olmassa Falcao defterini kapatip diger isimlere yonelmeli, yoksa sonuc yine Diagne tarzi bi tranfser olacak
8 milyon.Alacakları adama da min 5 verirler zaten monaco bunların altından kalkabilecek bir kulüp bence bu süreçte olan bize oluyor yani kulüp olarakAma bir ton maas yükü var.
Monaco'nun mali durumu nasıl acabaAma bir ton maas yükü var.
evet.ihtıyacın varsa sanada bakarım merak etme renkdas
paraları var ama cimriler bir kaç yerde okudum everton ile 15 e anlaşıyorlar sonra pislik çıkarıp 13 düşüyor onyekuru. silva da öyleMonaco'nun mali durumu nasıl acaba![]()
İftira atıyorsa uyarı yollasana üstünde inatla duruyor ise.Yaziyorsada camur atmayacak. İftira atmayacak gerisi umrumda degil
İftira atıyorsa uyarı yollasana üstünde inatla duruyor ise.
Ayrıca ciddiden özelden hal edin hal edecek bir durum mevcut ise lütfen. Baya uzadı bu konu galiba transfer nöbet konusunda. Bazıları rahatsız oluyor baya galiba.
Modsun musap. Biraz gücünü kunlan yahu
Dün sabahın 5 inde bir haber çevirmiştiYarın sabah bu lequipe haberlerini hsnyldrm varya twitterda o çevirir inşallah
ya ben olayada yenı uyandım normalde de yenı uyandığım için mevzuya yabancı kaldım . gerıden gele gele okuyordum göndermeyi geç farkettim renkdas kusra bakma. daha 2 dk evvele kadar halen ne ekmeği ne turanı dıyordumturan renktaş ikimize de bakar gibi